Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Най-отвратителните снимки на Главатаря са снимките с деца. Деца на различна възраст, навлекли кичозни фланелки с портрет на Главатаря

Досадните до степен на отвращение фотосесии на Главатаря на ГЕРБопитеците представят една немалка част от социалните и народопсихологически типове на нашето общество.

Пред обектива компания на Главатаря правят различни хора – мъже, жени, по-млади, по-възрастни…

Вероятно всеки един от нас се разминава по улиците с някои от тези индивиди без да ги забележи, без да се впечатли от техния натюрел, защото те се сливат с множеството.

Но най-отвратителните снимки на Главатаря са снимките с деца. Деца на различна възраст, навлекли кичозни фланелки с портрет на Главатаря.

Главатаря се хили и се преструва на добродушно деде, прегръща нещастните дечица, които едва ли осъзнават в каква гнусна комбинация са ги вкарали. Може би със знанието и съгласието на техните родители. Разбира се, това е забранено от закона, но нито на Гаватаря, нито на родителите на тия деца им пука, че нарушават закона.

А аз се питам как тия родители ще гледат в очите децата си, когато лъсне цялата истина за мутренското управление на шайката и нейния Главатар? Дали ще изпитат поне малко срам, че са вкарали децата си в нечистата игра?

А когато тия деца пораснат, дали няма да потърсят сметка от родителите си, че са позволили на едни бандити да ги употребят за мръсните си цели?

До сега Главатаря не се е снимал само с някое невръстно пеленаче. А какво прави Агенцията за закрила не детето, дори не смея да попитам.

Любо КОЛЬОВСКИ

Източник/ци: Най-отвратителните снимки на Главатаря са снимките с деца. Деца на различна възраст, навлекли кичозни фланелки с портрет на Главатаря – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!