Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Жоро Инса избяга в Турция с две яхти заради вота на 11 юли: Narod.bg

Една от сериозните „касички” на Бойко Бориков – Георги Самуилов – Жоро Инса, избяга в Турция ,разкри ексклузивно пред Narod.bg източник от спецслужбите.

Петролният бос, който купи къщата в Барселона на една от жените на Баце – „Мис Бикини” Борислава Йовчева, ще стои зад граница поне до края на юли, докато отмине най-драматичното време около парламентарните избори на 11 юли, обясни информаторът ни.

Преди дни мултимилионерът, загрижен за благоденствието на една от многото Мата Хари на Баце, е отплавал с две яхти от гръцкия „остров на богатите” Миконос. В едната баровска лодка е Жоро Инса с най-близкото си обкръжение, в другата са наблъскани цял отряд бодигардове, които се грижат за безопасното пребиваване на своя бос.

Двата плавателни съда са се насочили към териториалните води на Турция, където ще останат на рейд, подчерта източникът на Narod.bg.

Според него причината за дългата морска ваканция на Жоро Инса е именно вотът на 11 юли, покрай който се очакват арести на близки до Бойко Борисов олигарси, от години впрегнати от ГЕРБ с купуването на избори.

За да свали всякакво съмнение, че има нещо общо с незаконното пазаруване на избиратели в полза на хунтата и Бойко Борисов, бизнесменът от Пловдив предпочел да напусне пределите на ЕС и от Гърция поел към съседна Турция.

Източник/ци: Само в Narod.bg: Жоро Инса избяга в Турция с две яхти заради вота на 11 юли - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!