Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко е бесен: ГЕРБ във Варна се разпадна, мишките се разбягаха

Мутрата Бойко Борисов е вдигнал небивал скандал във Варна вчера, след като разбрал, че хунтата в морската столица се е разцепила, научи Narod.bg.

Сикаджията беше в морския град в опит да стегне редиците, но се оказа, че редици вече няма – офисът на ГЕРБ пустее заключен.

Гербопитеците му отпуснали края, установил лично Баце – лисвали каквито и да било партийни събития, а водачът на листата – бившият здравен министър Костадин Ангелов – Коце Ботокса, бил омразен дори на най-верните партийци.

Нежният доктор, фалирал „Александровска болница”, не се виждал дори на предизборни плакати, самият той рядко се мяркал в града и единствено ликът на бившия спортен министър Красен Кралев обирал негативите в центъра на родния му Варна.

„Явно в структурата започва разпад, активистите не са ентусиазирани предвид отслабването на ГЕРБ и нямат хъс, за да активират повече избиратели за бившите управляващи”, споделиха източници на Lupa.bg.

Политици от други партии пък смятат, че мишките ще се разбягат съвсем, когато на 11 юли ГЕРБ изпадне от политиката без никакви шансове за връщане във властта.

Бившата управляваща партия ще започне да се цепи, както става винаги в подобни политически ситуации, както се случи с НДСВ, СДС. Тези, които бяха част от ГЕРБ само заради облагите на властта, ще си тръгнат, защото нямат интерес да са на страната на губещия, анализираха ситуацията вещи в политическите въртележки.

Източник/ци: Бойко е бесен: ГЕРБ във Варна се разпадна, мишките се разбягаха - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!