Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Батальонът се строява, мутрите реват! Гербери се преброяват, калинките пищят!

И ето идва, идва денят, да се ЗАНУЛЯТ!  Особено след теста на изборите в Благоевград – дори не стигнаха до балотаж на кметските избори

Помните ли, тази песен – „Батальонът се строява за последен път“, любимата на банкянския примат Бойко Борисов. В миг на откровение си сподели за това. Но на 11 юли наистина май ще се строяват за последен път. И не им е до песен, пък дори и любима.

В Благоевград на изборите за кмет герберастите

дори не се класиха за балотаж.

Ама тя колко проста била работата – – циганите ги нямало, контролиран вот нямало, машините си работели, „невалидни“ бюлетини – стотици хиляди като на предишни избори, нямало.

Помните ли един пловдивски гербераст, бивш кмет на града – Иван Тотев, сега на водещо място в листата за депутати на ГЕРБ, проведе специално обучение на съпартийците си как да правят бюлетините невалидни и какъв е кяра от тази операция. Така се печелят избори от мафиоти. „Бихме ги в Пловдив!“ – помните ли тази крилата фукня на Бойко Борисов.

Сега всички разбрахме защо изхарчиха 2 милиарда лева за електронно управление, което го няма и на книга.

Това си е специално перо за разследване.

Разбрахме защо беше този вой до небесата срещу машинното гласуване от банкянската тиква.

Но не се отпускайте! Те са мафията. А мафията, когато става дума за мошенгийство, престъпление и изнудване, със страховити заплахи как децата ще ядат месото на баща си, е способна на чудовищни престъпления.

Не само пасмината на Бойко Борисов.

30 години България живя в някакво мръсно, извратено безвремие. За още по-преди – да не говорим. За първи път от сегашното служебно правителство видяхме, че имало и друг начин. Дори и в България. Посоката, която държи служебното правителство, е желаната, важно е след 11 юли да продължим и да го извървим докрай този път.

Батальонът се строява, мутрите реват! Гербери се преброяват калинките пищят! И ето идва, идва деня, да се занулят!

В унисон с досегашното просташко управление от тулупи, тикви, калинки, ПКП-та, неприкрити и прикрити мафиоти, кокошкари, безкнижници, навремето едни чалгари направиха пародия от шедьовър на унгарската музикална група „Омега“ – „Батальонът се строява“. И чак тогава тя стана любима на Бойко Борисов – свалиха я до нивото му и мозъкът ме взе, че зацепи.
Сега им предстои чалга кавъра да го изпеят с пълно гърло – хорово! И повсеместно!

А ако искате да се преселите дори за една песен време в друго, чисто и извисено духом измерение, пуснете си оригинала на тази окепазена в България песен. В превод заглавието й е „Перлено момиче“. Ако не сте я чували досега – за завиждане сте – просто не знаете какво изживяване ви очаква:

 

и Карантираната версия в Новият неНормален свят

Източник/ци: Батальонът се строява, мутрите реват! Гербери се преброяват, калинките пищят! | Тема 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!