Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако ГЕРБ изгубят: Това ще бъдат първите нечестни избори: Борисов

"Това ще са първите нечестни избори”, заяви пред симпатизанти на ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов в Дулово. Заедно с него бяха бившите министри от последния му кабинет проф. Костадин Ангелов и Красимир Вълчев. Той предупреди, че изборите на 11 юли ще са с манипулирани машини, а ЦИК индиректно си признала за това. Причината била, че от избирателната комисия не са издали решение да се броят разписките от машините в края на изборния ден и да се сверят с протокола на машината.

„Това правителство ще е на същите тези, които ще влязат в парламента. Ще прехвърлят по 3 гласа към Слави Трифонов. Така са направили машините. Ние трябва така да направим, че пак да ги бием", посочи Борисов.

"Това са лоши хора”, каз той за настоящото служебно правителство. А за новите партии, посочи, че са с лидери, които са в политиката преди него. "Това са новите партии, но не знам защо така им казват. Мая Манолова е в политиката преди мен. Кое е ново? Татяна Дончева е в политиката преди мен. Слави Трифонов от 90-та година политическото му шоу е на екран. Държавата му е дала да води политически предавания всяка вечер в прайм тайма. Кое е новото? Нищо ново няма, освен добре забравено и пребоядисано старо. И ние не сме били идеални, имали сме своите грешки, но се учим от тях", констатира Борисов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Източник/ци: Това ще бъдат първите нечестни избори: Борисов | 19min.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!