Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Бойко Борисов се страхува за живота си – пазят го гардове на Златко Баретата (ВИДЕО + СНИМКИ)

Бойко Борисов е сериозно изплашен за собствената си безопасност – премиерът от СИК се появи в Тутракан на среща с Баби – ГЕРБ под охраната на НСО + допълнителен бодигард от кохортата на Златомир Иванов – Златко Баретата, разкри ексклузивно Narod.bg.

Човекът на Златко Баретата е плътно до Баце

От видео, разпространено от „господаря на ефира” Дани Йорданов, лъсна истината – поне двама от охранителите на Баце са изпратени от боса в СИК Златко Баретата. Единият от пазваните е плътно до Бойко са спявката с бабите от ГЕРБ, вторият го съпровожда до скъпарската лимузина ауди, която Баце сам шофира, а третият охранител от НСО наблюдава безучастно случващото се.

Срещата в Тутракан произведе и няколко други новини – направените от ГЕРБ магистрали са над 550 километра, не над половин милиард, докато БВП е най-високият, а не удвоен за последните 10 години.

Вляво е охранителят, изпратен от Златко Баретата, вдясно – гардът от НСО

Такива корекции в изказванията си направи Борисов по време на среща с оределите симпатизантите на ГЕРБ. На нея Борисов повтори голяма част от лансираните си напоследък тези – за масовите промени, предприети от служебното правителство, които определи като „поголовна сеч“, „пипането“ на машините, провалената ваксинация, отсъствието на лидерски дебат.

Бодигард от обкръжението на боса от СИК Златомир Иванов варди телесата на Баце от посегателства

Източник/ци: Само в Narod.bg: Бойко Борисов се страхува за живота си - пазят го гардове на Златко Баретата (ВИДЕО + СНИМКИ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!