Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов с комплексарска обида към Тошко на Слави: Когато двама високи и силни спорят, не се бутай. – И пак обвини другите, че искат да откраднат изборите вместо него

Пазете се да не се взриви ГЕРБ във вас, защото такива неща знам, че няма да можете да намерите обяснение

Бойко Борисов във Варна се заяде за ръста на Тошко Йорданов от "Има Такъв народ"

"Когато атовете се ритат, магаретата нямат работа там. Когато двама високи и силни спорят, не се бутай! Видях колко те е страх, когато ти нахлупиха феса.", каза той.

Интересно е, че наскоро и Росица Кирова от ГЕРБ от трибуната на парламента отправи обидни реплики по отношение на височината на Йорданов.

А според закона дискриминацията по отношение на външен белег като ръст или тегло е наказуема и би трябвало да се санкционира от Комисията по дискриминация.

Стана ясно и че депутатите на ГЕРБ са наричали "гном" депутата от ДБ ген. Атанас Атанасов, което навежда на мисълта, че в доскоро управляващата партия има нещо като опорна точка по отношение на ръста на опонентите им.

Борисов се заяде за ръста на Тошко Йорданов, който по-рано го обвини, че е „терорист“.

"Има такъв народ" отказа поканата на Бойко Борисов за дебат.
„Американците с терористи не преговарят. Ние също.“ Така зам.-председателят на ПП „Има такъв народ“ Тошко Йорданов отговори на въпрос на „Сега“ дали биха участвали в предизборен дебат с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов..

За разлика от „Има такъв народ“, от „Демократична България“ са готови на предизборен дебат с Борисов.
„От дебат не бягаме, но трябва да видим как ще бъде организиран, за да не стане говорилня“, коментира пред „Сега“ съпредседателят на дясното обединение Христо Иванов. В същото време той се усъмни в намерението на Борисов.
„Имаме какво да споделим, но предвид факта, че поканихме Томислав Дончев на открита дискусия за електронното управление, а той вече 10-ина дни се крие, едва ли и ще се случи и лидерски дебат“, допълни Иванов.

„Вчера най-непринудено казах, че политиката е надпревара за идеи, затова ми е интересно какво е това другото на плакатите на Трифонов и предложих да дебатираме, ако е по-правилно ще ги подкрепим. Тошков отговорил: „С терористи не преговаряме“. Скъпи Тошко, гледах като ти нахлупиха феса как беше притеснен. И други неща гледах. Когато високи, дълги и силни се карат, дръж се настрана“, даде политически съвет бившият премиер.

„Да сравниш нас с терористи... Имаме наградите на всички антитерористични служби в света, от камината на Белия дом до Версай, в Иран, в целия свят е свирен българският химн. Когато бяхме изгряващи „терористи“, неговият вожд и учител Слави Трифонов дали го е знаел, когато ме е водил в Учин дол да се изфука пред майка и сестра си, че сме приятели“, попита Борисов.

Според него единствения спор, който е имал с Трифонов, е кой от двамата произхожда от по-бедно семейство.

„Той знаеше ли кой съм, когато ходехме на ресторанти, кина? Не говорете такива глупости, ето ви властта. Пазете се да не се взриви ГЕРБ във вас, защото такива неща знам, че няма да можете да намерите обяснение. Дръжте се уважително, както аз се държа с вас“, заяви Бойко Борисов във Варна.

Слави ме е водил в Учин дол да се похвали, че сме приятели, ходихме си на рождени дни, познавам майка му и сестра му, ходили сме по ресторанти и кина, години наред. Какво ви става, бе, хора? Не говорете такива глупости. Като идвах у вас не бяхме терористи, коментира той израза на Тошко Йорданов, че с терористи не преговаря.

С машините те искат да откраднат изборите вместо него, категоричен бе той.

Източник/ци: Борисов: Скъпи Тошко, когато високи и силни се карат, дръж се настрана - ᐉ Новини от Fakti.bg - България | ФАКТИ.БГ

Petel.bg - новини - Тошко за поканата на Бойко: Американците с терористи не преговарят. Ние също

Petel.bg - новини - Борисов с комплексарска обида към Тошко на Слави: Когато двама високи и силни спорят, не се бутай

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!