Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Истинската социология: ГЕРБ се сриват, трети са на изборите! Бойко Борисов го знае и затова ще обяви вота за ФАЛШИВ!

ГЕРБ ще е трета политическа сила на изборите на 11 юли, а на по-следващият вот ще получи само 5%, научи Narod.bg. Затова седмици преди парламентарните избори бившите управляващи ореваха медиите, че ще има манипулации. Истината е, че точно след две седмици ГЕРБ ще се срещне челно с „народната любов“ и Бойко Борисов, колкото и да обикаля чукарите, уж заобиколен от верния си електорат, много добре знае, че вече няма да може да се докопа до властта.

Реалните социологически данни, които отговарят на действителността, а не са платени от този или онзи субект, съобщи в страницата си във Фейсбук Диана Дамянова. Narod.bg публикува какво пише тя:

ГЕРБ – ТРЕТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА. НА ПО-СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ – 5% ! Това е картинката на електоралните нагласи в момента. Заради това е и голямото тръшкане – от туй, че машините били манипулирани, до туй че служебното правителство било изпълнявало техния план, пише тя.

И те ги знаят тези цифри и знаят какви са истинските социологически данни и затова се подготвят да обявят изборна фалшификация.

И въпреки това не подценявайте партията-мафия! Тя владее малките населени места, тя има ресурс в местната власт и в безкрайните манипулации над по-ниско образованото население. Тя има и „независимите“ медии. Всяко отпускане на протестния вот, всяко намаляване на избирателната активност ще работи в тяхна полза.

Мечтата им е някакси да го „докарат“ до първа политическа сила, което би им дало някаква легитимност. Биха понесли и са подготвени да бъдат и втора. Трета – вече ще бъде истински шамар и преход към пълното им отпадане от политическата карта на България.

Не, с идването на служебното правителство, отровата герб съвсем не е премахната. Напротив, всеки ден виждаме как калинките на герб бойкотират промяната и са се впили в постове и позиции, готови да умрат, но да не „предадат“ властта.

И не, не си мислете, че процесът на премахване на тази отровна партия от власт е приключил. Напротив, едва сега започва. И само едно редовно правителство, подкрепено от действащ парламент, може да осъществи наистина тази промяна.

Трябва да си върнем правосъдието, трябва да възстановим справедливостта, трябва да върнем медиите в позицията им на коректив на властта, трябва да премахнем кошлуковщината, трябва да можем да правим бизнес, без да стоим в списъците на властта за рекетиране. Трябва да си върнем демокрацията.

Тепърва! След изборите на 11 юли.

Затова хора, не се демобилизирайте. Намираме се на решителната права на борбата срещу мафията. Трябва да ги победим с вот, масов и честен.

Трябва да гласуваме всички – и в страната и в чужбина. Всеки от нас трябва да убеди поне един потенциално негласуващ да гласува и да разубеди поне един „заблуден“ гербаджия да не гласува. Това е всичко, което трябва да направим! Аз го направих!

И тогава, на 12 юли, България ще бъде друга, а герб ще бъде трета политическа сила. И тогава една реформа в съдебната власт ще открие пътя към истинското демократично развитие на България.

Но днес, днес още не сме победили. Макар на много от нас да ни се вижда, че е така.

Източник/ци: Истинската социология: ГЕРБ се сриват, трети са на изборите! Бойко Борисов го знае и затова ще обяви вота за ФАЛШИВ! - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!