Следвайте "Буднаера" в Телеграм

От зеленчуко-производители ни превърнаха във вносители

От производители на електроенергия ни превърнаха в потребители, от зеленчуко-производители ни превърнаха във вносители, от животновъди ни превърнаха в консуматори. Кой ли, питате ме кой - Тези, които продадоха националите ни интереси на ЕС и хАмерика.

Was für eine Europa it’s das, her Rott?/ ЩО ЗА ЕВРОПА Е ТОВА, ГОСПОДИН РОТ?

Преди мен и други потребители "биха камбаната", че има проблем с чуждия внос на плодове и зеленчуци. Не, че не го знам, не, че не го виждам, отразила съм процеса, но сега ми дойде реда и музата и ми прекипя от жегата, та да си дойдем на думата.

Искрено се надявам, дори си мечтая да се върнат онези времена в които Българското производство на плодове и зеленчуци беше в челните места на Европа и Света. Ако не може да се върнат - поне малко да се доближим до тях, пак ще сме добре. Защотоо. Земята ни плодородна, климата ни страхотен, вода в изобилие ииииии ни управляват пълни кретени, които не мислят за бъдещите поколения.

Замислям се - Какво им беше лошо на петилетките ?? Имаше някакви планове за развитие, производство и реализация. А, СЕГА ? ....... Можем само да пожелаем на всички участници в управлението от 30 години насам да живеят в интересни времена. Измежду тях невинни няма, не го забравяйте.

Нали разбирате гнева ми? От производители на електроенергия  ни превърнаха в потребители, от зеленчуко-производители  ни превърнаха във вносители, от животновъди ни превърнаха в консуматори. #Кой ли, питате ме кой - Тези, които продадоха националите ни интереси на ЕС и хАмерика. Чакам да се яви българското копие на Орбан, мисля, че достатъчно изстрадахме. Ей ги изборите де са - мислете преди да натиснете бутона 

Автор: Лилия Божкова, Facebook

Lilia Bozhkova:

Мартин Карбовски е публикувал думите, които написах с болка в душата и сълзи в очите, касаещи краха на българското земеделие и животновъдство.

Благодаря Мартин Карбовски , за мен е чест.

Болшинснвото от ФБ приятелите ми ме познават лично и знаят за пряката ми връзка с родната земя, знаят за зеленчуко-производството ми, включително знаят за интелектуалната ми битка с двете женски кучки от породата лабрадор, които всячески се опитват да ме саботират .

Мили мой симпатизанти, бъдете здрави и моля ви, на изборите - направете избора си по съвест.

May be an image of 1 person

От зеленчуко-производители ни превърнаха във вносители

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!