Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Was für eine Europa it’s das, her Rott?/ ЩО ЗА ЕВРОПА Е ТОВА, ГОСПОДИН РОТ?

Михаел Рот е германски министър. Той твърди, че Европа не е само валутен съюз и единен пазар, той иска да наложи европейска ценност. Тя е свързана с рекламата на сексуалните малцинства пред деца. Хора по малки от 18 години.

Германия: Забраната на гей-пропаганда сред малолетни противоречи на европейските ценности! Байдън назначи специален пратеник за правата на ЛГБТ

Рюте иска изгонване на Унгария от ЕС, защото забрани основни ценности – гей-пропагандата сред деца

Хер Рот, искам да ви кажа, че за българите Европа не е единен пазар. Те не продават почти нищо в Европа. А тук вие ни продавате стоки, които не са същото качество като в Германия. В този смисъл ние не получихме нищо.

От зеленчуко-производители ни превърнаха във вносители

Хер Рот, ние не сме и във валутния съюз. Вместо това пропадаме демографски, а докато вие приемате все повече бежанци с уважение, нашите български проститутки биват унижавани в Дюселдорф. В този смисъл ние сме второ качество хора.

Хер Рот, вижте дали свободното движение на капиталите, дали имаме полза от него? Ами ние дори вече не произвеждаме зеленчуци. Капитали нямаме.

Ами хер Рот, да погледнем и свободното придвижване на хора, мечтата на моето и на следващите поколения. Ами това не се случи. Имате Шенген. Ние дори не можем да берем краставици в Бавария. И сме пак второ качество хора – на границата чакаме на опашка като животни. Повече се чака за Румъния и Гърция, отколкото за Сърбия. И не спорим, чакаме търпеливо. В този смисъл ние пак не получихме нищо. Гишетата на вашия съюз станаха повече от гишетата на комунизма. И повечето са затворени за българи.

Хер Рот, получихме от вас огромно количество пари, което корумпира като никога умиращата ни държава. Без тия пари щяхме да сме по-богати. Това не е европейска ценност. Това е абсурд, но се случи на нас, стана с вашето съучастие.

Абсурд се случи и със свободата – вече не можем да приказваме като преди, ние пак живеем с едно лице за пред вашата власт, и с друго за пред приятели. Вие ще разберете, хер Рот, вие помните вашата ГДР, нали?

Училището ни се разби, хер Рот, армията, здравеопазването – питайте българите какво получиха. Петнадесет години вече сме в ЕС – но никой не празнува, елате ни вижте. Обезлюдиме се и се обезсърчихме.

И накрая хер Рот, вие се сърдите на унгарците за някакъв логичен закон и искате ние да получим просто още една евроценност. Да се пропагандират сексуални малцинства.

Е, това ли ще получим бе, хер Рот?

Ами това прилича на нецензурно предложение – след като обещахте да сме равни, красиви, свободни, пътуващи, богати, с една валута, без нито една граница – сега ние просто получваме… още един прайд.

Не се бяхме разбрали така. Но няма проблем. Ние търпим да нямаме нищо в Европа, да сме второ качество хора, ние търпим такива неща като приятелите на Меркел да ни управляват – ще изтърпим да имаме прайд. То си е парти. Приемаме го весело и си пожелаваме да получим и други ценности.

Ама все пак да питам – що за Европа е това бе, хер Рот?! А? Що за такава Европа е това? Кажете ми.

Мартин Карбовски

lentata.com

Изправена пред вълна от трансджендъри, Швеция започна да се съмнява

Виктор Орбан: Европейският съюз се изроди в чудовище! Няма да сме послушните му овце!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Източник/ци: Was für eine Europa it’s das, her Rott?/ ЩО ЗА ЕВРОПА Е ТОВА, ГОСПОДИН РОТ? – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!