Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Борисов на откриване на басейн: ,,Кой е направил повече от нас? Над половин милиард километра магистрали само за 10 години!" – Цялата пътна мрежа на света е едва 64,285,009km

Ако Бойко се върне на власт, ще асфалтира Млечния път

Вярно е, че Румен Радев е в изолация. За пет години нищо не направи. Нула! Единственото, което направи, е, че най-близкият му човек в лицето на Васил Божков влезе в закона "Магнитски". Това направи – метна го на кучетата. Това заяви лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов при посещението си в Бяла Слатина, където взе участие в откриването на нов басейн в града.

,,Кой е направил повече от нас? БСП ли? Слави Трифонов ли? Над половин милиард километра магистрали само за 10 години.

Половин милиард км магистрали са 500,000,000 км
За сравнение цялата пътна мрежа на света е едва 64,285,009 км
САЩ - 6,853,024 км
ЕС - 6,250,547 км
Индия - 5,903,293 км
Китай - 5,012,500 км /List of countries by road network size - Wikipedia


Дошъл от село,
с два пръса чело
и застанал начело.
Радой Ралин

Лyди ли cмe вcички или cмe тъпи и глyпaви пo poждeниe?

Направихме истинска диверсификация на газовите доставки, направихме интерконектора с Гърция, закупихме 20% от терминала Александруполис. Не е като някои да имат по 19 имоти, понеже нали Радев обича да говори за справедливост'', коментира още бившият премиер.

Проблемът не е да спечелим изборите, а разединението на нацията, което Радев направи. Такъв разлом никога не е правил между хората нито Стоянов, нито Желев, нито Първанов, нито Плевнелиев, допълни Борисов и подчерта, че за ГЕРБ няма значение дали ще е на власт или в опозиция.

,,Ще е истински късмет за ГЕРБ, ако Слави Трифонов стане премиер, но той няма да стане, защото не е глупав, а хитър. Ще се скрие пак зад някого и няма да понесе отговорност'', сподели още той.

Накрая той обяви, че партията е в отлична кондиция и никога не е била по-сплотена и дисциплинирана за разлика от другите политически сили.

,,Кой е направил повече от нас? БСП ли? Слави Трифонов ли? Над половин милиард километра магистрали само за 10 години.

Дали не е се бърка с половин милиард евро на година?

Източник/ци: Борисов: Ще е истински късмет за ГЕРБ, ако Слави Трифонов стане премиер - ᐉ Новини от Fakti.bg - България | ФАКТИ.БГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!