Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Рашков ще се окаже най-доброто попадение на президента Радев за борба с мафията

/Поглед.инфо/ Бойко Рашков ще се окаже най-доброто попадение на президента Радев за борба с мафията. В това са сигурни граждани, виждайки как Рашков започна чистка на назначения на Борисов.

Дори хората обсъждат, че Рашков трябва да бъде пазен, защото се е заел с изключително трудната задача да се справи с българския вариант на "чисти ръце " по високите етажи на властта. Сега всички мафиотски структури са се заели да дискредитират Рашков.

Проблемът е, че ако не успеят да го дискредитират, може да му посегнат по друг начин, са разтревожени граждани. "В Рашков виждаме спасител", са на мнение собственици на магазинчета и представители на малкия и среден бизнес в България. "Години наред мафията ни тормози и използва институциите като бухалка, за да даваме подкупи и да оцелеем. Рашков може да докара нещата докрай", казват търговците. Страхът е толкова насаден, че дори в разговора с тях не смеят да излязат с лицата си. "Вие не знаете как, ако не си послушен, имаш ревизия на НАП. Как ти запорират имуществото с уж бъдещи вземания и как всички възможни инспекции ти правят актове за нещо, което не си извършил, ако не им дадеш подкупи. Накрая ти фалират бизнеса. За това подкрепяме Рашков.

Критиките към Радев, че е избрал неподходящи хора за служебен кабинет са неадекватни. Според вас колко са съгласни да отидат в един временен кабинет с краткосрочно управление, натоворен да започне чистка на мафията? Дори е достатъчно, че е успял да наложи човек като Рашков и трябва да благодарим на Радев", са категорични граждани, които отговориха на нашия въпрос дали някои избори на президента Радев като министри е погрешен.

Източник/ци: Рашков ще се окаже най-доброто попадение на президента Радев за борба с мафията - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!