Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: Всички тръгнаха по почивки, но като се върнат септември, ще видят какво ще стане

Всички тръгнаха по почивки и като се върнат септември, ще видят какво ще стане. А междувременно новите управляващи спряха да доставят ваксини. Служебното правителство е убило ваксинационния план. Това коментира в Плевен Бойко Борисов.

Бившият премиер заяви, че неговото правителство е осигурило 3 млн. ваксини за България, предаде vesti.bg.

Борисов говори и за предстоящите избори. „С измитането на къщичката се надявам резултатите да са по-добри на тези избори, но не тези избори са важни. Целта на манипулацията с машините е сега да репетират, целта са президентските избори. Не само машините са им от Венецуела. Мадуро е пример за Радев. Единствен той го защити, когато го осъдихме за жертвите там и милионите, които напуснаха страната”, заяви той.

Председателят на ГЕРБ коментира рокадите в новия кабинет. „Шефката на Агенцията по вписванията Габриела я смениха, защото тя отказа да изпълнява указанията им”.

„Асен Василев казва, че открил 1,5 млрд. лв. Къде си ги отрил – ние сме ги събрали от битката с корупцията и контрабандата тези пари”, заяви още Борисов.

Източник/ци: Petel.bg - новини - Борисов: Всички тръгнаха по почивки, но като се върнат септември, ще видят какво ще стане

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!