Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Германия: Забраната на гей-пропаганда сред малолетни противоречи на европейските ценности! Байдън назначи специален пратеник за правата на ЛГБТ

Новият закон на Унгария, забраняващ "демонстрирането и насърчаването на хомосексуалността" сред лица под 18 години, очевидно нарушава ценностите на Европейския съюз, заяви германският министър по европейските въпроси Михаел Рот, съобщи "Ройтерс". "Европейският съюз не е само единен пазар или валутен съюз. Ние сме общност на ценностите, тези ценности ни обвързват всички", каза Рот пред репортери преди среща с колегите си от ЕС в Люксембург. "Не трябва да има абсолютно никакво съмнение, че малцинствата, както и сексуалните малцинства, трябва да бъдат третирани с уважение."

Джо Байдън назначи специален пратеник за правата на ЛГБТ

Американският президент Джо Байдън назначи специален пратеник за правата на ЛГБТ общността, предава АФП. Джесика Стърн ще има задачата да работи в световен план за приемането на различните сексуални ориентации и полови идентичности.

До момента Стърн беше изпълнителен директро на правозащитна организация, а новата ѝ длъжност е част от Държавния департамент.

Във времена, когато хората от тази общност са заплашвани във всички региони на света, Джесика Стърн ще работи с правителства и граждански организации, за запазване на достойнството и равенството на всички, гласи изявление на Белия дом.

Рюте иска изгонване на Унгария от ЕС, защото забрани основни ценности – гей-пропагандата сред деца

Изправена пред вълна от трансджендъри, Швеция започна да се съмнява

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Михаел Рот
Германия: Забраната на гей-пропаганда сред малолетни противоречи на европейските ценности

Източник/ци: Германия: Забраната на гей-пропаганда сред малолетни противоречи на европейските ценности | glasove.com Новини

Джо Байдън назначи специален пратеник за правата на ЛГБТ - ᐉ Новини от Fakti.bg - Свят | ФАКТИ.БГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!