Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Безпощаден Бойко Рашков: По престъпен начин мафията се кани отново да се намърда във властта

Май случихме за първи път от десетилетия на МВР министър, но битката е неравна

Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков всеки ден показва, че ще гони до дупка мафията начело с лицето на мутрите – бившият премиер Бойко Борисов.

Още сега Рашков има доказателства за готвена подмяна на истинската воля на гласоподавателите – чрез натиск и всевъзможно шантажи. Особено в някои райони, особено при корпоративния вот.

Битка между Бойко и Бойко!

Единият на страната на закона, другият – на страната на най-мръсното, най-долното, най-подлото от поoздемния свят.

Никога не трябва да забравяме, че животът не е като в приказките, където доброто винаги побеждава злото. Борисов всеки Божи ден ни показва какво нещастие е за България тъмните сили да имат неограничена власт и да крадат безнаказано милиарди. „Всяка власт корумпира! Абсолютната – абсолютно“, прозрял е преди столетия Шарл дьо Монтескьо.

Купуването на гласове

е само добре отработен и покровителстван десетилетия от всички партии, престъпен начини, с който мутрите и сега пак ще поискат заграбят властта само за себе си.

Нискочелата, неграмотна тиква от Банкя от страх и от чисто мафиотска злоба и отмъстителност не спира да ни показва истинската си душевна същност – на низко, примитивно същество. Няма ден без негов коментар, който да не ни го представя в цялата му отблъскваща „прелест“. Говори се от сега, че се готвят истински

саботажи с повреждане и чупене на машини за гласуване.

Със сигурност ще видим невиждани досега мафиотски изпълнения на изборите, за които на нормалните хора и през ум няма да им мине. Престъпниците ще играят на живот и смърт, защото знаят, че без имунитет, отиват директно в затвора.

Бойко министърът или Бойко мафиотът на 11 юли? Мафията или България на 11 юли?

Тези избори наистина няма да са като досегашните.

Борисов пред ЕНП: След изборите ще въведем ред

Източник/ци: Безпощаден Бойко Рашков: По престъпен начин мафията се кани отново да се намърда във властта | Тема 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!