Следвайте "Буднаера" в Телеграм

НАГЛОСТ от СИК: Венци Стефанов пререди цялата опашка на Кулата с лъскавото си бентли за 500 000 лева (СНИМКА)

Когато си от мутра от СИК, правилата за теб не важат. Справка – разпасалия се Бойко Борисов, който 10 години въртя държавата на малкия си пръст в името на пълното чекмедже.

Неговите „колеги” от трибуквената мафиотска структура, обаче, не падат по-долу – доказа го брутално селско изпълнение на футболния бос Венцислав Стефанов, научи Narod.bg.

Ей го сикаджията в цялата му прелест

Само преди ден тарикатът с бентли за 500 000 лева и рег. № СВ 9999 НВ пререди цялата опашка от коли и камиони, чакащи на ГКПП Кулата  – Промахон, за да влезе в Гърция с предимство, защото е „специален”.

Хитрецът наистина не е случаен – през далечната 1994 г. Стефанов, Младен Михалев – Маджо и менторът на Баце Румен Николов – Пашата регистрират Interpetrolium and Partners, икономическата структура на СИК и най-големия търговец на горива в България по онова време.

На следващата година Венцислав Стефанов влиза в ръководството на Славия, тимът е негов и до днес, припомня Narod.bg.

Венци Стефанов, Пашата и Баце (отляво надясно) на среща на СИК в началото на „демокрацията“

Новината за мутренската изцепка на футболния бос дойде от пост на Иво Иванов във фейсбук.

Ето какво написа Иванов към снимката, която доказва наглостта на милионера:

Случай от днес на граничния пункт Кулата – Промахон, където напрежението и чакането в последно време е нещо обичайно.

Футболният бос пререди с бентлито си цялата опашка на гръцката граница

Снимката е качена от свидетели на случилото се. Всички чинно чакат на опашките за леки автомобили, докато този тарикат минава бързо, бързо през гишето за камиони и граничарите го пускат, въпреки раздразнението на останалите хора.

В колата е собственикът на ФК Славия Венцислав Стефанов. Докато това нещо е възможно в тази кочина, никога няма да се оправим, какъвто и смисъл да седи зад това изречение.

Източник/ци: НАГЛОСТ от СИК: Венци Стефанов пререди цялата опашка на Кулата с лъскавото си бентли за 500 000 лева (СНИМКА) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!