Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кошмарът с Ериксен се повтори - за съжаление този път с фатален край

Павел Ковачев

18-годишен унгарски футболист се е сринал по време на тренировка, а лекарите не са успели да го върнат към живота

Ужасът, който светът преживя с датския национал Кристиан Ериксен на 12 юни по време на мача от Евро 2020 между Дания и Финландия (0:1), се повтори. Този път изходът е фатален. 18-годишният футболист Виктор Марсел е починал по време на тренировка на третодивизионния унгарски Андрашида. За трагедията разказа президентът на клуба Золтан Соос, предава Novsport.

"Страшна трагедия потресе нашия клуб. По време на тренировка 18-годишният Виктор Марсел рухва на терена и губи съзнание. Неговите съотборници и треньорите веднага са се впуснали да му оказват първа помощ и да го върнат в съзнание. Започнали са реанимация под ръководството по телефона на екипа на спешната помощ, който веднага беше повикан на тренировъчния терен. Използвали са сърдечен масаж и дефибрилатор“, обясни Соос.

„След пристигането си, спешният екип дълго се е борил за живота на нашия футболист. В лицето на Виктор Марсел ние загубихме талантлив играч и много добър човек. Болката от липсата му ще бъде много голяма не само за собственото му семейство, но и за всички членове на нашия клуб. Изказваме съболезнованията на неговите роднини. Почивай в мир, Виктор“, допълни президентът на Андрашида.

Източник/ци: Кошмарът с Ериксен се повтори - за съжаление този път с фатален край - ᐉ Новини от Fakti.bg - Спорт | ФАКТИ.БГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!