Следвайте "Буднаера" в Телеграм

НОВ РЕЗИЛ: „Калинка” на ГЕРБ избяга в чужбина, за да не я изритат от шефския стол в ОПОС

„Калинка” на хунтата ГЕРБ Валерия Калчева избяга зад граница, за да се спаси от уволнение от шефски пост с тлъста заплата, научи Narod.bg.

От един месец гоня да уволня директорката на ОПОС (Оперативна програма „Околна среда“). Не мога да я намеря у нас, търся я. Над 40 дни не можем да я намерим в България. Това е директорката, която е свързана с разследването на Валя Ахчиева – няма я, изуми се министърът на околната среда и водите Асен Личев на брифинг пред медиите.

Днес уволниха и директорката на РИОСБ-Бургас Детелина Иванова. На 9-и април бившият министър на околната среда и водите Емил Димитров подписва заповед, с която се изменя заповед на председателя на Копса от 1984 г., и на Дюните, на Смокиня и Веселие, той отменя императивната забраната за строителство.

На практика въвежда изключения, които се сещате как могат да се използват. Тази измяна дава възможност на всички, които искат, да влязат с техника, които са свързани с обслужването на мотелите“, коментира министърът.

„Мотивировката на тази директорка на РИОСВ-Бургас е, че там са се сложили незаконни ползвания, които трябва да се узаконят. Тази заповед я отмених днес като нищожна и уволних Лидето, след като негодно управлява“, допълни Личев. Министърът коментира, че уволнението е „добро за България“.

Източник/ци: НОВ РЕЗИЛ: „Калинка” на ГЕРБ избяга в чужбина, за да не я изритат от шефския стол в ОПОС - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!