Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сигнал на Narod.bg до Иван Гешев: „Каратеката” на ГЕРБ Маноил Манев – Кухия и жена му откраднаха 750 ХИЛЯДИ ЕВРО от състезание по бойни спортове (ДОКУМЕНТ)

Прочулия се като „каратеката” на ГЕРБ Маноил Минчев Манев – Кухия, който от милиционер на автогарата в Стара Загора стигна до парламента под крилото на мутрата Бойко Борисов, е забъркан в колосална кражба на 750 хиляди евро!

В измамата участва и жената на милиционера – Снежана Манева. Новината, която вече е предоставена на главния прокурор Иван Гешев, от когото се очаква да предприеме действия срещу депутата, макар и от ГЕРБ, съобщи източник на Narod.bg, пряк очевидец на престъпленията на семейство Маневи.

В жалбата, подадена до офиса на обвинител №1 от Стефан Кънев Колев в качеството му на президент на Българската федерация по ушу, подробно е описана схемата, с която Маноил Манев и съпругата му – счетоводителката Снежана, са участвали в заграбването на сумата в особено големи размери.

Проверката на Narod.bg установи, че това престъпление се наказва от закона със затвор до 8 години и конфискация на половината имущество на Маноил Кухия, защото е извършено в качеството му на длъжностно лице – към онзи момент смехотворинят каратека е зам. областен управител на Стара Загора.

Ето целия сигнал, предоставен ексклузивно на Narod.bg:

Източник/ци: Сигнал на Narod.bg до Иван Гешев: „Каратеката” на ГЕРБ Маноил Манев - Кухия и жена му откраднаха 750 ХИЛЯДИ ЕВРО от състезание по бойни спортове (ДОКУМЕНТ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!