Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Дадох парите за гаранцията на Деси, защото лошите трява да си го получат. Ужасно е съдът да се превърне в твой враг: Белянова пред Фрог

Дадох парите за гаранцията на Десислава Иванчева, защото лошите трябва да си го получат. Това каза пред Фрог нюз адвокат Албена Белянова. Ето какво още допълни тя:
-        Г-жо Белянова, защо  решихте с лични пари да платите гаранцията на Десислава Иванчева в размер на 10 000 лева? 

-        Дадох парите, защото считам, че така е правилно. Защото на нея и  на Биляна Петрова им се отказва справедливост от много време. Трябва да бъдем заедно, за да може лошите да си получат заслуженото. Зная, че за някого това може да звучи емоционално, но в момента няма никакво значение. Просто трябва да се действа. 

-        Притеснявате ли се, че може парите да не се съберат и Иванчева да не може да ви ги върне? 

-        Не, не се притеснявам. Няма значение дали ще се съберат тези пари или не. Убедена съм, че когато и да е, най-накрая ще има справедливост за Деси и Биляна. Аз не ги подкрепям за първи път. Подкрепят ги и много други хора. По себе си зная калко е ужасно  съдът да се превърне в твой враг. 

-        Как ви изглежда размера на гаранцията, която ВКС поиска за свободата на Иванчева?     

-        Днес за пореден път видяхме подобно поведение. Как е възможно да се иска гаранция от 10 000 лева, при положение че жената е бременна и безработна, а майка й взима 300 лева пенсия. Утре Деси няма да може да получава дори „майчински“. Някой интересува ли се с какво ще си гледа детето?!  Ако знаете в съда колко беше щастлива от това,  че няма да чака 7 дни, за да се съберат парите. За нея дори минутите са от значение - да изпита свободата, да усети, че вече ще може да се движи. 

Въпросите зададе Катя Илиева 

Албена Белянова и Десислава Иванчева внасят парите за гаранцията, снимка Фейсбук

.

Източник/ци: Белянова пред Фрог: Дадох парите за гаранцията на Деси, защото лошите трява да си го получат. Ужасно е съдът да се превърне в твой враг

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!