Следвайте "Буднаера" в Телеграм

България била неспособна да се справи с група извършила реално държавен преврат и подчинила държавата на черните си интереси

Както се видя от санкциите на САЩ, България е била неспособна да се справи с група хора, които са били извършили реално държавен преврат и са били подчинили държавата на черните си интереси.

Това не е нова констатация. Твърдях го години и години, но това също не е важно, както не е важно, че всяка голяма медия се правеше на “ударена” за думите ми тук. Така и не разбраха, че “нещата” не ги правя за себе си, както вечно са съдели по себе си и дребните си балкански душици. Но много дребни, защото Балканите всъщност рядко раждат дребнодушие. Може всичко друго, но не и дребно!

Сега обаче всяко его трябва да се пренебрегне, защото фактите от санкциите, че България сама не е могла, не е искала или направо съвсем съзнателно се е предала в ръцете на санкционираните социопати и психопати са смразяващи!

Хората работили с тях, притичвали на срещи пълзешком, подчинявали се и поставили в робство България и българите, са си по местата. Те се снишават сега, но скоро ще се свестят и пак ще злодействат.

Затова, всеки от нас трябва, но онова трябва като на английски (задължително и повелително), да си “опича” балканска главица, защото скоро пак такъв шанс няма да ни се даде!

Какво беше казал Ирод Банкянски?

Работа, работа, работа… но не както той я разбира с влаченето на торби, чекмеджета и там каквото му е на сърце!

Трябва да наваксваме 11 години бродене в пустинята на това, което го нямаше в главата на Бойко Борисов, но ние го следвахме и това ни прави особенно виновни всички! Дори и мен, макар и да говорех постоянно, че сме в пустиня и бродим обречени!

… и съвсем само не говорех, макар да не се знаеше, какво и как правех…

Stefan Gamizov, Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!