Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg разкри: Бойко дал 1 000 000 лв. кеш на Христо Иванов, за да прави циркове пред морския сарай на Доган (ВИЖТЕ ЗАЩО)

Бойко Борисов лъсна в мерзки задкулисни игри с лидера на „Демократична България” Христо Иванов, разкри източник на Narod.bg, запознат с мръсотиите в хунтата ГЕРБ. Оказа се, че Мутрата е дал седемцифрена сума на „демократа”, за да направи демонстративно акциите в парк „Росенец” през морския сарай на Ахмед Доган. Най-малката сума от седем цифри е 1 000 000 лева…

Христо Иванов щурмува палата на Ахмед Доган срещу милион кеш

Бойко Борисов прежалил няколко пачки от чекмеджето, които дал на Христо Иванов, за да се измести поне малко общественият фокус, който миналото лято бе изцяло прицелен в неговата спалня, пълна с евро по 500, кюлчета злато, марково уиски и цяла рота любовници, които влязоха под общ знаменател като Мата Хари.

Затова и акцията на ДБ с атаката над сарая на Ахмед Доган получи такава медийна подкрепа – по инструкции на Баце камерите следяха всяка стъпка на Христо Иванов, който всички помним, че беше министър на правосъдието в предишното правителство на шайката ГЕРБ.

Точно в този момент Бойко беше минал на тежки успокоителни заради гръмовния скандал със снимките от спалнята, който повлече управляващата партия към дъното. Тогава комбинаторът от СИК спретна тази димка с акциите срещу Доган, в която главна роля изигра Христо Иванов срещу колосалния рушвет от 1 милион лева, за да свали малко напражението, което заплашваше да срине от раз него и мафиотската му партия, завърши информаторът на Narod.bg.

Христо Иванов - Posts | Facebook:

Отново съм пред ТЕЦ-Варна и пристанището на Доган, защото Демократична България си е поставила много ясна цел - да бъде гарант за реална промяна. А реалната промяна в България минава през въпроса за статута на Доган, почетният председател на българското задкулисие.

Този човек е емблемата на това, че в България е възможно да се упражнява огромно задкулисно влияние върху решения, които ни струват стотици милиони левове, които ще предопределят съдбата на българската инфраструктура, на българската енергетика, на бъдещето на България за поколения напред.

На 11 юли гласувайте с 23 за Демократична България, защото само ние ще ви кажем името на Доган, само ние ще ви говорим за задкулисието около него и за дългосрочните ефекти върху нашето бъдеще, независимост и свобода. Ако искате истината, ако искате реална, дълбока промяна, ще я постигнем заедно.

За ново начало за България. За свобода, законност, модернизация.

Източник/ци: Narod.bg разкри: Бойко дал 1 000 000 лв. кеш на Христо Иванов, за да прави циркове пред морския сарай на Доган (ВИЖТЕ ЗАЩО) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!