Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Марков: Румен Радев е ограден от много вреден кръг! Сменя се караула, но не и правилата!

Мое телевизионно участие от вчера. Истината боли, зная!
Николай Марков: "...има лица около президента, с които той трябва да се раздели. Дори и прокуратурата, като че искаше да помогне на президента, но той не го разбра. Очевидно е наивен човек! И като мъж е наивен, и като държавен глава е наивен! Пламен Узунов е проблем за президента! Около него има кръг, който той не осъзнава, колко му вреди."
------------------------------------------------------------------------------------------------
Сигурно всички забелязвате, че така наречените "десни партии", които дават заявки за съставяне на правителство мълчат като риби, в знак на съгласие с възкресяване на орешарския тип престъпна държава! Дано си спомняте и кои лица представляваха тази организирана престъпна група, защото всички до един се възстановяват методично на ключови места в цялата държава от служебния кабинет. Появява се административен феномен при който гражданите не са гласували за дадено управление, но им се налагат управници по удивителен начин. Това означава само едно - президентът, БСП, и така нар. партии на протеста са в основата на заговор, който заменя една престъпна борисова държава с нова престъпна такава. Категорично - сменя се караула, но не и правилата!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Само едно ще предупредя съзаклятниците - вашата няма да стане господа другари.
Имаме достатъчно ресурси да ви спрем, който и да си мислите, че ще стои зад гърба ви. Ако трябва ще ви горим, печем и ядем един по един, но оттук нататък или създаваме правова държава на свободни хора или горим всички - пленници няма да взимаме. Не ни трябват.
И въобще не ме интересува кой е Радев и кой Борисов. И като какви се изживяват.

Въпросите без отговор от президента
May be an image of 1 person

Източник/ци: Николай Марков - Posts | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!