Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Бойко гушкал между 30 и 50 млн. на месец от Жоро Инса, контрабанден канал за петрол минавал през пристанището на Домусчиев

Сигнал до Narod.bg осветли нови мафиотски врътки за източване на милиарди от бюджета, скапълени от Бойко Борисов и съдружните му олигарси.

Пловдивчанинът Жоро Инса е сред най-близките до Баце олигарси

Наш източник от специалните служби разкри, че при тях е постъпил сигнал за контрабанден канал за внос на петрол от Турция в България, организиран от нефтения бос Георги Самуилов – Жово Инса по името на компанията му „Инса Ойл”.

Далаверата е в такива размери, че за своята протекция като премиер Бойко Борисов е получавал на месец между 30 и 50 милиона лева подкупи. Чувалите с пари са давани, за да бъдат изтеглени екипите на НАП и митниците, които следят за нелегален внос на горива, разкри потресен информаторът на Narod.bg.

Бизнесмените Кирил и Георги Домусчиеви се обръщат към Мутрата с „шефе“

Според сигнала до спецслужбите танкерите със стотици хилдзи тонове контрабандно гориво от Турция пристигали у нас на пристанище „БМФ Порт Бургас” на братята Кирил и Георги Домусчиеви, където данъчните и митниците не припарвали по лична заповед на премиера Бойко Борисов..

Пристанището на Домусчиеви е „вратата“ за незакония внос на стотици хиляди тонове контрабандно гориво

Именно с пари от нефтената афера Жоро Инса платил 3,5 милиона евро за къщата на „Мис Бикини” Борислава Йовчева в Барселона. Мутрата Борисов има дъщеря – Ема, от еротичния модел. Наскоро екс любовницата заедно с щерката на Баце се преместили в Дубай.

Разследващите също така проверяват дали „Мис Бикини” няма нов имот в Обединените арабски емирства, където цените на жилищата са баснословно високи, и с какви пари е купен той.

Жоро Инса, наричан още Финансиста на „Мултигруп”, е сред най-приближените олигарси до Бойко Борисов. Несметно богатият бизнесмен притежава не една, а две яхти за над 50 милиона евро в Меката на богаташите в Гърция – остров Миконос. Сред „по-дребните” му притежания са няколко жилища на най-скъпата софийска ул. „Оборище”.

Възходът на Георги Самуилов започва именно от „Мултигруп”, където е финансов директор на групировката на убития Илия Павлов през 90-те години на миналия век. През 2001 г. основава петролната компания „Инса ойл”.

Източник/ци: Разкритие на Narod.bg: Бойко гушкал между 30 и 50 млн. на месец от Жоро Инса, контрабанден канал за петрол минавал през пристанището на Домусчиев - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!