Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Трус в ДПС! Сменят Карадайъ на лидерския пост

Владее английски и турски перфектно. Той е скритият коз на Доган.

Светкавица озари преди два дена небето над източните Родопи. ДПС Кърджали и представители на най голямата изселническа федерация в Турция са обсъждали на тайна среща тиха смяна на председателя Карадайъ. След посещението на ДПС лидера в Турция са тръгнали тайни емисари от споменатата федерация по общините в Кърджали и региона, с идеята да опипат пулса на ДПС бастиона, предаде Frognews.bg.

Човекът, който ще заеме мястото на Карадайъ според отлично запознат с тези събития, се казва Неджми Али - настоящият кмет на Джебел. Същият е с перфектна кариера в ДПС. От младежките си години е специален кадър на Доган. Започва кариерата си в Агенцията за чуждестранните инвестиции, после на два пъти е заместник министър на отбраната, депутат два мандата и евродепутат в Брюксел. С една дума - идеално подготвен за лидер. Владее английски и турски перфектно. Той е скритият коз на Доган.

Много вероятно е такъв един лидер, който е с чисто и неопетнено минало, изкачил за 25 години всички стъпала без нито един скандал или друг инцидент, да допринесе много за подема и свежата кръв в иначе компроментираното ръководство на ДПС. И явно Кърджали и изселниците в Турция, както тези от западна Европа, нямат търпение да чакат до конференцията и искат това да се случи наесен. Е, тогава както се казва - хайърлия да е!

Източник/ци: Трус в ДПС! Сменят Карадайъ на лидерския пост - ᐉ Новини от Fakti.bg - България | ФАКТИ.БГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!