Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко става все по-нервен. Най-високата смъртност от Ковид е успех, а служебното правителство се проваля

А на Борисов как му се иска да нахлуе в президентството!

Бойко става все по-нервен.

От вчерашната пресконференция, която не си причиних да гледам, а прочетох от медиите, се разбра, че най- високата смъртност от Ковид е успех, а служебното правителство се проваля с ваксинацията, защото не е употребило всички докарани ваксини.

Да припомним, че Бойковото правителство поръча само Астра Зенека, /съвсем случайно майката на евродепутатката от Герб Ева Майдел е представител за България/ и когато от Европа дойдоха данни, че някои ваксинирани имат проблем и правят тромбози, Бойко отишъл да се моли за други ваксини на Урсула и Ангела. Да припомним и че докато обикновения човек нямаше избор освен Астра Зенека, Пфайзер и Модерна се разпространяваха "апокрифно" само за хора с връзки.

Пак вчера разбрахме, че вероятно са му източили и язовир "Студена " под носа.

Така е, неговите министри му го източиха, но пък всички платихме онези милиони за онзи водопровод, който изби 2 пъти и не може да се ползва. Имали сме, дал е!

Новината всъщност бе, че Герб ще се оплачат на ЦИК от служебното правителство, защото то изваждало данни и клепало една партия за сметка на други.

Искам да видя как ЦИК ще забрани на служебното правителство да осветлява финансовото състояние на държавни дружества, и къде са средствата, дадени от държавата.

Всички изнесени данни започват да тежат на врата на Гешев, защото колкото и силно да стиска очи, обществото си е отворило ушите и чува всичко.

Зли езици говорят, че поръчано от Герб соц.изследване за вътрешна употреба показало 14% за Бойковата чета, та е възможно и за това да беше вчерашната порция рев.

А като се сетя, че до изборите 14 % могат да станат 10% и веднага се усмихвам!

Колаж от ФБ потребител

Стела Николова, Facebook

May be an image of 27 people, people standing and text

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!