Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Каква изненада, Бойко не се разграничава от Стъки, пропагандира размирици

Борисов: Трябва ли всички като Стъки да правим? Явно това е начинът

Това тяхното е едноличен режим, смята ръковидителя на бившия едноличен режим

Спомням си как ме питахте всеки ден защо имаме най-малко ваксини. Обиколих Европа и докарах 2 700 000 ваксини. Сега разиграват целия този цирк и панаир не заради следователи и прокурори, а заради мен. Целта съм аз. В момента си съчиняват. Източиха язовир, за да си направят снимка. Сега им виждам конспирациите. Къде им е Плана за възстановяване? Нали пари нямаше? Вижте какво назначиха в митниците. Назначени са само контрабандисти. Разнасят сигнал от 2009 г. Откъде да помня аз с кого съм се срещал тогава? Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира обвиненията на вътрешния министър в служебното правителство Бойко Рашков, че има сигнал срещу бившия премиер за заплахи.

Борисов не уточни за самия сигнал, но стана ясно, че говори за твърдението, че е заплашвал свидетел срещу бивш министър. Той отрича да е изричал тези думи.

Бившият премиер твърди, че не е бил викан на разпит по случая. Подозира обаче, че натискат хората да говорят.

"Ще продължат последната седмица, целта е да ме викат на разпити, дотогава да тормозят другите хора, търсят свидетели навсякъде. Набедиха едно момиче, което никога не съм виждал", заяви още Борисов.

"Аз съм се заклел, че нямам златни кюлчета. Те ме издебнаха, снимаха и монтираха. И престанете с тая джипка. НСО има 6 коли "Toyota Sequoia", на които се возят Румен Радев и Стефан Янев. Колегата Трифонов вчера отиде в Пловдив с три джипа, а една Toyota като моята, която е на 16 години, е проблем", коментира той.

Борисов направи и любопитен коментар за "пияница", който говори против него. На въпрос за медиите за повече конкретика, той с ирония каза, че знае, че го е виждал, че пие в Бояна.

"Всеки ден правят агитация срещу нас. Това тяхното е едноличен режим. Трябва ли всички като Стъки да правим, за да излезе една истина. Това не е демокрация, но явно това е начинът. Това заяви Бойко Борисов по време на пресконференция на ГЕРБ.

Защо го махнаха Тошко Кантарджиев? И на вас ви беше любимец. Съобщаваше лошите новини с добро чувство. Аз ходих ѝ се молих на Урсула фон дер Лайен, моля Ви се, ще мутираме българите! И ми дадоха. А сега какво - ще ги хвърлят ли тези ваксини. Кацаров сложи маска, защото видя, че в целия свят така ходят", каза още Борисов.

Източник/ци: Борисов: Трябва ли всички като Стъки да правим? Явно това е начинът - ᐉ Новини от Fakti.bg - България | ФАКТИ.БГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!