Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ММА състезатели на Стъки нахлуха в Министерството на спорта

Група състезатели по ММА са нахлули в Министерството на спорта, предаде Нова тв.

На място има полиция и жандармерия.

Горещите страсти се разразили в спортното министерство, след като Станислав Недков - Стъки, и репортер на сайт нахлули без покана в министерския кабинет.

Стъки отишъл на среща с министъра, но секретарката му отказала.

Шефът на федерацията по ММА Станислав Недков е поискал да се срещне с министъра на спорта. Такава среща не е била уговорена, което е и причината да се подаде сигнал до 112.

Припомняме, вчера говорителят на служебният кабинет Антон Кутев взриви крехкия душевен мир на Стъки с информацията, че ММА федерацията, която Недков управлява, е получила над 1 милион лева.

„Тези 220 хил. лв., за които говори той (получени за 5 години, б.ред.), са само по програмата за превенция на зависимостите. Не е свършена никаква работа и това е единственият проблем.

Отделно федерацията е взимала всяка година по 180 хил. лв. Получавани са средства и по други програми. Начинът, по който са били провеждани тези конкурси, е абсолютно несъстоятелен”, категоричен бе Кутев.

Припомняме Ви, че служебното правителство изнесе информация, засягаща Стъки и парите, които е получавал няколко години от кабинета на спортното министерство, доскоро под контрола на Красен Кралев от ГЕРБ. 

В крайна сметка Недков успя да се срещне с Кузманов, след което заяви, че бюджетът на федерацията по ММА за тази година е 180 хиляди лева, а за годините на своето съществуване федерацията е получила общо 800 хиляди лева от държавата.  

Припомняме ви, че вчера Стъки се изказа по НТВ. След това, обаче нахлу отново в студиото и опита да заглуши говорителят на служебния кабинет Антон Кутев да каже гледната точка на МС. Наложи се водещият Виктор Николаев да го заплаши, че ще извика охрана, за да го изведе. 

Стъки  се очерта като най-отявления защитник на правителството на Бойко Борисов. Той организира и няколко контрапротеста в негова защита. Издигнат е от инициативен комитет за президент на страната. 

Не става ясно, защо Стъки не е задържан заради хулиганската проява и защо се ползва с привилегии, каквито не са достъпни за другите граждани.

Източник/ци: ММА състезатели на Стъки нахлуха в Министерството на спорта - Lupa BG

Стъки нападна Министерството на спорта, но не бе задържан за хулиганство

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!