Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Даниел Митов: Невероятни късметлии сме с Цвета Караянчева! ПКП стремглаво се втурва да ни управлява след 11 юли

Ренегатите Антон Тодоров и Даниел Митов внушават на електората в Кърджали, че нищожеството ПКП е истинска радост за партията им и за държавата

Каква съвсем не случайна препратка! Като „радост“ управляващите мафиоти начело с чекмеджето Бойко Борисов ни пробутаха и Иван Гешев. Със същата мантра. За управлявалите доскоро мафиоти той със сигурност е такъв. За България – по-лош и от природно бедствие. Но защо ли му викаха под кабинета на главния прокурор стотици хиляди миналото лято: „Гешев е позор“?

Тези хора от ГЕРБ – тъпи като вожда си
калинки, се превърнаха в неприкрити гнусни хищни, крадливи хлебарки. И пълзят навсякъде и усмърдяват всичко и всички. При това след като се разбра, че над 70 на сто от народа иска да ги види крадците в затвора, а не в  управлението на България.

ПКП Цвета Караянчева – лице доказало само, че не притежава и грам дойстойноство, доказано проста, ниско образована и агресивна подлога на Бойко Борисов, си вярва, че отново ще влезе във властта.

Помните ли някоя партия – и ваша любима и най-омрзаната ви, през последните 30 години така да е „предавала“ властта на следващите управляващи, като мутрите от ГЕРБ?

Сега мафиотите денонощно ни заплашват,
манипулират, лъжат всеки Божи ден най-безсрамно. Имат армия от чакали – гордостта на вожда им Бойко Борисов, които не се свенят да ги изпращат срещу опонентите МУ.

Не мутри, не калинки – хищни мръсни хлебарки отново посягат към управлението на България. Тези избори стават на живот и смърт. Доберат ли се герберастите се по някакъв начин до властта, свършено е с нас. Мафиотите са злобни, без капка морал, отмъстителни. Чакайте повсеместни масирани инфаркти на тези, които сега директно критикуват Борисов и мафиотската му хунта. И още по-висока от досегашната под вещото им управление смъртност по „естествени причини“ в България.

Източник/ци: Даниел Митов: Невероятни късметлии сме с Цвета Караянчева! ПКП стремглаво се втурва да ни управлява след 11 юли | Тема 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!