Следвайте "Буднаера" в Телеграм

И какво стана сега!? Западът е победен без война! С това и ние.

И какво стана сега!? Май ще се окажа отново прав.
Американският президент очаквано за мен отстъпи от думите си, че руският президент Путин е "убиец". Защото няма как пазителят на световната демокрация да стисне ръката в знак на разбирателство с който и да бил убиец по света, нали? Ако пък има изключения, то те биха породили повече въпроси, отколкото отговори. В крайна сметка Байдън е на колене пред руския император и моли за пощада след като си плати здраво, за да бъде освободена икономиката му от светкавичната, но вероятно наложителна електронна война.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Уви, все някога трябва да признаем, че западното образование и наука катастрофираха челно, управлявани по абсурден начин от либералната политическа и икономическа системи. Бизнес моделът в науката и образованието роди полуграмотни, но нахъсани австралопитеци, докато Изтока направи скок, който трябва да се осмисля от "интелектуалната ни класа" поне половин век. Никой не е виновен за хроничния ни пространствен идиотизъм и неговите възможни интелктуални разстройства. И за много други неща. Оправдания и дупе - всеки си има, господа другари.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Е, Западът е победен без война! С това и ние. Сега ще се появят до болка познатите наши телевизионни микроорганизми, които да ни обясняват на дълго и широко колко сме силни, страшни, богати и непобедими. И всички тези - почетни на либералната хранилка.
Да имахме поне един грамотен управник! Ориетиран във времето и пространството! България досега да е стъпила на Марс и овладяла няколко други планети...

Николай Марков - Posts | Facebook

May be an image of 1 person

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!