Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Стъки нахлу в студиото на Нова, докато Кутев говори. Николаев вика охраната да се бият

Екшън с добре познати лица се разигра в студиото на Нова Тв преди малко.Защо ММА бойците се занимават с политика? Защото печелят повече, отколкото от спорт. Това заяви говорителят на служебния кабинет Антон Кутев в Сутрешния блок на Нова тв. 

"Нито стотинка не е взела дъщеря ми. Кандидатствали са и са взели финансиране от фондацията, но след като тя е напуснала", оправда се той по повод информацията от бившия спортен министър Красен Кралев, че дъщеря му се е възползвала от държавно финансиране за фондацията, в която е участвала.

"Нормално ли е министърът да има свои хора? Аз нямам мои хора в министерствата. Бил съм 1 час общо там и не съм бил на никакви разпити. Крайно време е да скъсаме с този начин на управление. Защо никога няма да имаме финалист на Tour du France? Аз мога да твърдя това, което съм видял. Хората да си направят сметките. Моментът, в който започнеш да правиш контрапротест, значи нямаш друг ход. През цялото време отместваме фокуса", каза още Кутев.

Стъки не можа да бъде спрян от охранителите и нахлу в студиото по време на интервюто, за да заяви, че Кутев изнася манипулативни данни. 

"Ще трябва да се биете с нашата охрана. Моля ви, ще ви запишем за новините", опита се да го изгони водещият Виктор Николаев. 


Източник/ци: Petel.bg - новини - Стъки нахлу в студиото на Нова, докато Кутев говори. Николаев вика охраната да се бият

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!