Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бакалов: Жертви сме на параноите и манталитета на Борисов - брутален, нахален нагъл

В момента тези изпълнения са на волята на параноичния ни бивш премиер. Всякакви конспирации го свалят. Ние и вече цялата държава е жертва на параноите на този човек. Жертви сме на този манталитет - брутален, нахален, нагъл. Те се държат като мафия. Окопала се в администрацията мафия. Така е навсякъде. А скандалите с авансовите плащания към "Автомагистрали" са източване на държавата. В Италия има такива случаи - фирми на мафията взимат да строят магистрала и такава няма. Моделът е прилаган.
Това заяви в предаването "Алтернативата" журналистът Иван Бакалов.

По думите му службите работят именно за Бойко Борисов. Те са били овладяни след скандала с Мишо Бирата - записът съдържа данни за престъпления, които могат да изправят Борисов пред съд.

"Те се държат като мафия. Окопала се в администрацията мафия. Откъде накъде шефката на Агенцията по вписванията ще отказва да вписва назначения на бордове, на шефове на разни агенции. Откъде накъде? На какво основание?", попита Бакалов по повод отказа на Агенцията да впише промените в Надзорния съвет на ББР, които бяха одобрени от БНБ след известна съпратива. Днес ръководството на агенцията бе сменено.

"Ето го и скандалният случай с правителствената болница "Лозенец". Директорът (доц. Спасов, бел. ред.) обжалвал. А безобразията в тази болница - колкото искаш", обясни още Бакалов.

“Това са нагли хора. Мислят си, че някак ще се върне Бойко след изборите. Мислят си го, защото са безотговорни към държавата си. Те не са сложени там като партизани на Борисов, те са сложени да служат на държавата. За какво се мислят?”, попита още Бакалов.

"Това беше партия-държава, с която ще се разделяме постепенно с избори начесто", отсече още журналистът.

Източник/ци: Бакалов: Жертви сме на параноите и манталитета на Борисов - брутален, нахален нагъл

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!