Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вижте отвътре къщата в Барселона на Борислава Йовчева, която роди дъщеря на Борисов (УНИКАЛНИ СНИМКИ на супер ЛУКС)

Уникални снимки от къщата в Барселона, купена от нефтения бос Георги Самуилов – Жоро Инса за любовницата на Бойко Борисов – „Мис Бикини“ Борислава Йовчева, видя Narod.bg.

В предаването “ЕвроДикоФ“ по Евроком, благодарение на зрител на предаването, живеещ в Испания, бяха показани снимки отвътре на прословутата постройка, в която най-вероятно досега е живяла невръстната дъщеря на Борисов от манекенката Борислава Йовчева.

Пред български медии испанските власти заявиха, че водят разследване за пране на пари около тази къща, като премиерът ни също е обект на това разследване. Това е причината фаталната брюнетка да се изнесе.

Narod.bg показва на читателите си кадри луксозното имение:

Прословутата къща е непристъпна за обикновени хора.Ето така изглежда сградата отвън.Къщата очевидно е супер лукс.Кухнята е последен писък на модата.Ето и плана на къщата.Къщата е с тераса с панорамна гледка.Една от баните.От птичи поглед.Къщата има и басейн.

Източник/ци: Вижте отвътре къщата в Барселона на Борислава Йовчева, която роди дъщеря на Борисов (УНИКАЛНИ СНИМКИ на супер ЛУКС) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!