Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Бойко излиза от политиката, става сив кардинал като Доган, оставя ГЕРБ на младата хунта

Бойко Борисов постепенно ще се оттегли в сянка от голямата политика точно като своя идол в политиката Ахмед Доган. Целта на мутрата е да стане сив кардинал, като управлява хунтата ГЕРБ през новите лица, които сега упорито лансира, разкри Narod.bg. Целта е българският народ за пореден път да бъде заблуден и да гласува за българоубийците около Борисов.

Токова е мнението на съдия Румяна Ченалова, която бе принудена да напусне Темида след преса на мафията ГЕРБ, след като лъснаха разговори с уличаващи данни за Бойко Борисов по скандала „Двете каки”.

Ето какво написа Ченалова във фейсбук:

Помните ли онази крилата фраза на Борисов към новите партии в 45-ия парламент: „Ще ви дам 10 депутата да гласуват с вас..“

Не е случайна.

Израснал с моделите, принципите и действията на силовите групировки, Борисов винаги ще се опитва да вклинява между противниците си свои хора.

Новата линия на ГЕРБ е да издига в кандидатските си листи млади хора, необременени с политическо минало или хора, уважавани в съответното населено място, със значима обществено- полезна професия и без крайни политически пристрастия.

Опасявам се, че точно чрез тези хора, все още неотровени от ГЕРБ , ще се доближи до новите партии в парламента.Може част от депутатите му да станат независими за целта.

Постепенно ще изтегли “ старите муцуни“ и ще изчезне от политическия хоризонт.

После ще се заговори за подновената нова кръв в ГЕРБ, за различните млади хора – за да получи обществена подкрепа и одобрение.

Българинът е суров, но и състрадателен и доверчив и той го знае. Така Борисов ще се превърне от върха на злото в сив кардинал, а ГЕРБ ще остане на политическата сцена.

Освен ако не дойде нов Главен прокурор и не прати шайката на българоубийците в затвора – за дълго.


Снимка: Offnews.bg

Източник/ци: Удар на Narod.bg: Бойко излиза от политиката, става сив кардинал като Доган, оставя ГЕРБ на младата хунта - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!