Следвайте "Буднаера" в Телеграм

АФЕРА.БГ: Боко, гледай си чекмеджето с пачките и не надничай в „торбите“! Она гюре* сте!

Борисов откри кампанията на ГЕРБ с „Афера“: „Какъв ром, какви пури? Торбите заминават към Радев, там са назначенията“

Бившият премиер Бойко Борисов коментира срещата на Памен Узунов, секретар на президента Румен Радев по антикорупция и бившия митничардки шеф Петко Петков, осветена от журналистическото разследване на „Афера“.

Борисов обаче не направи паралел с публикацията на „Афера“ за „пачките с евро и кюлчтата злато“ в спалнята му в резиденция „Бояна“.

„Торбите вероятно заминават към Радев“, заяви лидерът на ГЕРБ на среща с актива в централата на партията, цитиран от „Фактор“, след като пред НДК бе открита предизборната им кампания.

„Какъв ром, какви пури? Не виждаш ли, че не дрънка шише вътре. Никой не отрича, че такава среща има. Самото деяние… Тези, които са работили в служби, знаят – първото, като отидат някъде, е да махнат телефоните. Единият идва конспиративно, гледа, после пак идва, гледа, пишат си бележки.

Проверява дали дрънчи и на другия ден торбите заминават вероятно към Радев. Там са назначенията“, коментира Бойко Борисов.

www.bgsniper.com

Бележка на Веселина Томова:

Боко, хубаво се катериш ти върху гърба на АФЕРА, ама по-полека! Гледай си чекмеджетата с пачките и кюлчетата със злато, щото, ако не си забравил – АФЕРА ги освети и не надничай в „торбите на Радев“!

Гледам, че не смеете нещо да споменете източника на разследването – сайта АФЕРА, щото аха – аха до кюлчетата ще стигне алюзията.

АФЕРА е сайт за разследваща журналистика и въобще не ни интересува кой от коя политическа кочина е. Истината за корупционни практики трябва да се осветява за ВСИЧКИ.

А  у нас, както е видно – все сте она гюре*.

*она гюре /от турски/ в разширен смисъл – и единия, и другия все едно и също.

Източник/ци: АФЕРА.БГ | БОКО, ГЛЕДАЙ СИ ЧЕКМЕДЖЕТО С ПАЧКИТЕ И НЕ НАДНИЧАЙ В „ТОРБИТЕ“! ОНА ГЮРЕ* СТЕ!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!