Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Станислав Балабанов от ИТН: ”Не искаме да ”изчегъртаме” гласоподавателите на ГЕРБ, а направеното от ГЕРБ”

”Не искаме да ”изчегъртаме” гласоподавателите на ГЕРБ, а направеното от ГЕРБ”. Това заяви репортерът и депутат от 45-то Народно събрание Станислав Балабанов е водач на листата на ”Има такъв народ” в 14-ти МИР в Перник.

„Властта за нас не е самоцел, искаме да решаваме проблемите на гражданите“, коментира той пред БНТ.

„Трябваше големият партньор САЩ да посочи схемите по закона „Магнитски“, за да се задействат институциите ли? САЩ са достатъчно силен партньор и трябва да продължат да бъдат“, каза Балабанов.

„Много е важно да върнем държавността, доверието в институциите и закона“, съобщи кандидат-депутатът.

„Суверенът гледа и отсъжда, от тях зависи как ще се подреди картата на изборите. Различното сега, в 46-и парламент, е че ще се опитаме да дадем платформа на млади и компетентни хора“, допълни членът на „Има такъв народ“.

„Никъде не пише, че човек, за да е отговорен, трябва да е депутат. Трифонов все още е нашият гарант за гражданите“, коментира той решението на Слави да не участва в парламентарните избори. За коалиция, според представителя на ИТН, е много важно първо да се видят резултатите.

Frognews.bg

Източник/ци: Станислав Балабанов от ИТН: Искаме да ”изчегъртаме” не гласоподавателите, а направеното от ГЕРБ – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!