Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Поразяващата уста Татяна Дончева: МагНИТските бури ще отнесат ГЕРБ!

САЩ продължават да защитават Борисов и Цветанов. Нима те не са корумпирани? Нима не съсипаха и не ограбиха държавата ни? Нима ще им се размине?

Бойко Борисов и ГЕРБ носят пълната отговорност за санкционираните от САЩ лица по закона „Магнитски“. Първият отнесен от „МагНИТските бури е точно партия ГЕРБ. Другият отнесен е партията на хазартния бос Васил Божков, заяви в предаване на БНР поразяващата уста Татяна Дончев от коалицията „Изправи се! Мутри вън!“.

Народът обаче, който знае името на неназования от американците корумпиран действащ политически лидер – Бойко Борисов, не престава да се чуди на

очевадния двоен аршин

в списъка им със санкционираните по закона „Магнитски“ – едните с имената им, другите завоалирано. Не статава ясно тези, премълчаните, санкционирани ли са или не. Ако са санкционирани – по същия ли начин като другите в списъка ли? Народът чака справедливо възмездие на грабителите. Разбира се, от нашия съд. Но този двоен американски аршин подсказва, че на някои от най-големите

мафиотите може и да им се размине,

защото са си заслужили някаква специфична протекция, пък нищо, че е неморална и вероятно пак за сметка на българските граждани и България.

„САЩ продължават да защитават Борисов и Цветанов. Нима те не са корумпирани? Нима не съсипаха и не ограбиха държавата ни? Или просто, понеже също са пудели на САЩ, са недосегаеми за правосъдието?

Техни кучи синове!

Тяхна територия! Техни местни аборигени! Техен закон! Докога?!?!“, пита гневно адвокат Елена Гунчева, активен протестър и по площадите, и в профила си във фейсбук срещу управялата години наред мафия начело с Бойко Борисов и огромната му крадлива армия.

Източник/ци: Поразяващата уста Татяна Дончева: МагНИТските бури ще отнесат ГЕРБ! | Тема 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!