Следвайте "Буднаера" в Телеграм

И КАКВО СТАНА? Братя, досега нищо! Нииищо! Откраднатите милиарди са си в крадците.

И КАКВО СТАНА? ВСИЧКО СИ Е ВСЕ СЪЩОТО!

Братя, досега нищо!

Уж оставка, конфискация, съд, затвор, промяна, незнамкаквоси, пък няма нищо! Нииищо!

Само две-три калинки и няколко тарикати ги преместиха на друга по-платена работа.

Откраднатите милиарди са си в крадците.

Големите заплати на 450 000 държавни чиновници-софиянци, банкери и “учени” от БАН си стоят все същите.

Имотите и в България и в чужбина на бандитите и олигарсите, техните банкови сметки, офшорките им, задигнатите с измама заводи, хотелите им, вилите им, мезонетите им, къщите за гости, яхтите, самолетите, колекциите, пачките и техните кюлчета в чекмеджетата на нощните шкафчета etc си стоят техни, свещена частна соственост.

Иванчо пие кафенце с Митко Чорапа, Баце на свобода, шета насам-натам, Шиши в Дубай, Черепа все уж готви нещо, какво и той не знае, агент Иван подпит бълнува коалиции, евродепутатите си броят парите, а депутатите по бермуди - на Бахамите.

Олигарси, потънали в просташки лукс, пият Куба либре и се майтапят с бедния разорен народ.

Нищо няма в държавната хазна, нищо не се чува за харизаните милиардни златни концесии, нищо няма за милиардните фалшиви сделки за изтребители, кораби, подводници и съответните комисиони, нищо няма за продавачите на български паспорти, за КТБ, за ББР, за БНБ, за ДДС, за убийствата на уж “заразените” животни и птици, нищо няма за Шиши, нищо няма за агент Гоце, за бедния Валю Златев, за Домуса, за Доган, за Ковачки, за честния Гриша, за Марешки, за Далаверито, за Кирето Добрев с вецовете, за братята-крадци, разните там горанчета, минювци, цековци, цецовци, геговци, ветковци, хаджидимовски марийки, куневи-пръмовици, нищо няма за легиона гербаджии, дето опоскаха до шушка всичко в България, което може да се опоска, нииищо!

Нищо няма за никого!

Братя, не бъдете глупаци!

Нищо няма да стане!

Не се надявайте нито на румънката Кьовеши, братя, нито на Мустафата, нито на Вовата Путин, нито на дондуковския Селянин, нито на бабикянчето, нито на Чалгаджията, нито на Братгалевата, нито на Бойкикев, нито на баба ти Кулезич и Сашко Диков, нито на никого!

България умира.

Всичко си е все същото. Някой нещо?

May be an image of one or more people and text that says 'разпиляни народни пари от данъците ни от пп 'герб' и бойко борисов за периода 2018-2021 за 8 самолета фък 16 3,3 милиарда лева за два бойни кораба 2,2 милиарда лева за фирма 'автомагистрали' милиарда лева за апи свлачища 89 милиона пева от ббр за фирми герб 3 милиарда лева наî опростени данъци до'10 10 милиарда лева наî несъбрани данъци до 20 10 милиарда лева за ктб акции и помощи 2,5 милиарда лева за руски ΠΟΤΟΚ газова тръба 3,2 милиарда лева за топлоизолации на панелки 3,6 милиарда лева за ремонт на руски самолети 82 милиона лева сума: 37,97 милиарда лева'
Разхищенията на нашите народни пари от данъците ни, от Бойко методиев Борисов и неговите питеки от ПП "ГЕРБ". Данните са от сегашните министри на Финансите и на Икономиката за 2021 от кабинета на временното правителство. Това са милиардите без заемите, които е направил и без другите разходи за държавните учереждения и състав. Има няма 38 милиарда лева са разхищени за няма и 3-ри години време.
Facebook

Четете моите текстове!

Купувайте и четете моите книги! Търсете ги в сайта: www.tornadobg.com

акад. Петър Иванов, Facebook

May be an image of one or more people and body of water

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!