Следвайте "Буднаера" в Телеграм

На Каскета е даден последен шанс до 11-ти юли да спаси кожата си

Последен шанс е даден на Каскета.

Дано е достатъчно умен, за да разбере това.

Американците наритаха Шиши и Черепа, директно ни посочиха, че сме търпели и толерирали корумпирани типове и техните мрежи в продължение на години и ни поставиха национална задача с повишена трудност: да открием сами КОЙ е НАСТОЯЩИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИДЕР, за който се говори без споменаване на име в разкритията "Магнитски".

Ако и този път прокуратурата излезе с номера "проверихме, но не намерихме такъв", то по-добре да влизаме в Съдебната палата и да хвърлим Каскета директно през прозореца от последния етаж, където е кабинетът му.

За какво ни е изобщо прокуратура, след като отказва да изпълнява задълженията си и вместо да разкрие въпросния ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИДЕР, тръгне да го прикрива?

България би се покрила със столетен срам и би станала за посмешище на целия свят ако и след толкова много "джокери" от САЩ накрая заяви, че няма такъв корумпиран политически лидер и американците нещо са се объркали...

Този път сме поставени натясно като държава и нация и политическата мафия няма спасителен ход.

На Каскета е даден последен шанс до 11-ти юли да спаси кожата си. Дори тъпо ченге трябва да е в състояние да схване това.

Emil Vasilev, Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!