Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Демонтират Борисов – приключва комедията Бай Ганьо вожд

Коментар на балканско издание

Политичесйкият пейзаж в България посрещна голяма буря. Това пише в коментар на Balcanicaucaso.

През тази седмица САЩ предприеха действия спрямо водещи фигури в страната. Замразени бяха сметките в САЩ на фигури като Делян Пеевски и Васил Божков.

Твърди се, че те са част от сериозни корупционни схеми. На тях им е забранено да пътуват до американската страна, като тяхното имущество там е замразено.

Това става точно преди предсрочните избори в страната. Името на Пеевски е добре познато за всеки, който се интересува от българските събития.

Той беше народен представител и оглавява голяма медийна група в страната. Възприеман е като лицето на непрозрачното управление.

Божков развива голям хазартен бизнес, който беше защитен от неговото партньорство с представителите на различни правителства. През миналата година обаче той беше обвинен в редица престъпления и се оттегли в Дубай.

През последната година работи по своя партия. За двамата бизнесмени американските действия са тежки за приемане.

Реално всеки, който реши да си сътрудничи с техни фирми в международен план, ще рискува наказателни последствия. САЩ отричат тяхното решение да е свързано с обстановката в България.

Изборите през април в страната доведоха до такова съотношение. ГЕРБ спечели изборите, но нямаше подкрепа за съставяне на правителство, докато опозиционните партии не успяха да се разберат за общ кабинет.

Държавният глава Румен Радев насрочи нов вот и назначи служебен кабинет. Това правителство обаче демонстрира, че не смята да се ограничи просто с реализиране на следващия вот.

Започнаха промени на водещи постове в почти всички сфери. Смята се, че обществото широко подкрепя подобни действия.

Разкрити бяха редица нередности от мандата на ГЕРБ. Ситуацията продължава да е неясна, но действията на САЩ дават определена насока.

Борисов е доказал, че може да "води"??? България към нейните основни партньори. Погледът често пада към САЩ и Германия.

Майна: ,,водил,,...БЪЛГАРИЯ...ТОЗИ Я ПОТОПИ, УДАВИ Я..

ГОРСКИ: Водеше България към чекмеджетата и към последните места във Европа!!!!

Изглежда обаче, че американската администрация решително отхвърля работата на оттеглилия се премиер Бойко Борисов. Вероятно ЕС може да приеме този пример и периодът на Борисов да приключи скоро.

Счупи тъпомера: Не знам за демонтаж, но ми се струва, че трябва да го монтират при бай Ставри, човекът е строг, но справедлив.

Ода за Бойко Борисов : Бойко от всичко разбира. Вожда пред нищо не спира. Всеки проблем ще реши. Никога Той не греши. Бойко признат е спортист: Каратист, тенисист, футболист. Доктор на пожарникарските науки. Не е като някои неуки . От сега и занапред Бойко е езиковед. Изборите нашият месия все печели ги на вересия. Личният му лекар-Лъчо вече е доцент. Бойко пък се цели...в бъдещ президент. Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани. София (2014).

60013: Борисов е най големия крадец и рекетьор който е управлявал България, това е човека откраднал парите на 60 000 Българи от лихвоточките! Борисов е престъпник който съсипа България и оглавихме всички нгативни класации, рекета се издигна в ранг на државна политика!

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, израснал в семейство на комунисти, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане комунист

Митичният дядо на бившия премиер Бойко Борисов

Източник/ци: Демонтират Борисов - ᐉ Новини от Fakti.bg - Свят | ФАКТИ.БГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!