Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В каква комедия позволихме да превърнат страната ти

В каква комедия позволихме да превърнат страната ти.

• Главният прокурор си прави евтин PR на гърба на Митко с чорапите, който го пребиха, щото има едни хора дето са безнаказани и (заради същия главен прокурор) всичко им е позволено.

• Борисов нямал нищо общо с Пеевски, а от доклада на САЩ и дете би се сетило кой е политическият лидер.

• Отлично се справихме с пандемията, толкова добре, че 8 от 10 легла в Правителствена болница са стоели празни, а хората умираха на стълбите пред болниците.

• И във ваксинирането сме супер, даже толкова ваксини имаме, че им изтича срока на годност, без да можем да ги поставим.

•И сме много богати, толкова, че чак на 10 милиарда изгубихме дирите.

• Ако съберем на куп всичките подписки за детска болница, може и от хартия да я направим, даже ще бъде по-модерна, не че е трудно да изглежда модерно на фона на 40 годишна руина. Ако ви се подписва да увеличаваме купчето и пак да замолим властта децата да се лекуват нормално - ето линка, пък дано да ни чуят. https://www.peticiq.com/326542

• И органи си транспланитираме чудесно, е половината от трансплантираните деца умират, ама с чужденците се справяме супер. Даже за слугите на властта остава, по някое парченце черен дроб, който да поеме още пиене.

••• А то пиенето си трябва... На трезво трудно се понася цялата тая картинка.

• Ей така става, когато пиянството на един народ продължи твърде дълго. И не може да изтрезнее и да проумее, че го грабят, че правят всичко за да му изсмучат по последното останало. Да види, че и “джигера ще му вземат”, както казваше баба ми (същата, такава като вашите, дето ги подкупиха с 50лв. да гласуват правилно).

Хайде да поизтрезнеем малко и да видим, че комедията хич не е смешна. И да спрем този филм, за който и аз и вие плащаме скъпо и прескъпо.

Има време до 11 юли да си вземем по един студен душ и да решим ще позволим ли пак същите комедианти да са в главните роли или ще ги пратим на заслужена почивка - на топло, където един бай Ставри им пази място от много време.

Tanya Andreeva, Facebook

Тошко Йорданов: Гешев смята закона Магнитски и посочените от американците фирми за нещо по-маловажно от едни чорапи

Обявяването на българите, попадащи под ударите на закона Магнитски, поне там шест човека, между които, разбира се, Делян Пеевски и Васил Божков, особено за Пеевски, за който се правеха, че не съществува, та след този акт на САЩ, наблюдавахме една постоянна и тъпа картинка - българската прокуратура се чуди как да се завърти, в коя посока, и да се направи на невидяла, недоразбрала, късно научила или работеща, ама нещо не го обявила.

Така Тошко Йорданов откри днешното издание на "Студио Хъ" по Телевизия 7/8. 

Днес например човекът Гешев е ходил в Пловдив да се види с бития продавач на чорапи. Прекрасно. Това щеше да е наистина прекрасно, ако преди това прокуратурата беше влязла в офисите на посочените от американците фирми. Но той отиде да се види с човека, дето го биха за чорапите, като това си е, МВР може да се справи прекрасно с това. Но, разбира се, законът Магнитски и посочените фирми са нещо много по-маловажно от едни чорапи, каза още Тошко Йорданов.

May be an image of 1 person and text

Източник/ци: Колажи и карикатури - Posts | Facebook

Petel.bg - новини - Тошко Йорданов: Гешев смята закона Магнитски и посочените от американците фирми за нещо по-маловажно от едни чорапи

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!