Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Д-р Цветеслава Гълъбова! Никога България не е живяла в такава ГНУС И СМРАД! – най-великият управленски успех на Бойко Борисов и армията му от крадливи негодници!

С България свършено, ако мафиотите не бъдат осъдени, ако не им се конфискува имуществото, в това число на любовниците и балдъзите им, ако не се забрани на престъпниците в бели престилки до живот да бъдат лекари

Ядрена гаубица прелетя океана и експлодира в България. Това е зверски удар не само по цитираните и нецитираните корумпирани негодници от високите етажи на властта. Това е мазало и резил за България, благодарение на неуморния труд на полето на кражбите на наглеците, начело с доказаната мутра Бойко Борисов. Да благодарим на управляващите доскоро мафиоти и

ненаситната им армия лапачи,

най-после сме първенци в някаква класация по корупция – тоест, по престъпления!

Гешефтурата начело с нискочелия Иван Гешев имаше задачата да им замита следите на крадците. И до вчера се справяше много успешно с поставената му задача. Поради това се чувстваше супер важен, изживяваше се като инструмент на Господ, държеше се високомерно и по каруцарски хумористично при всеки зададен му челно въпрос защо не забелязва някои чудовищни престъпления, които са пред очите на всички.

Днес на пожар дава пресконференция като отговор на ядрената гаубица от САЩ. Предварително си го знаехме този отговор – ама те отдавна си разследвали тези хора. Я, пак, ГешеФ?

Пореден позор, който доказва, че държава в България просто няма. Има

пиявици на входа и на изхода на паричните реки пълноводни.

Колкото повече смучат, толкова повече са настървяват и озверяват към всички останали.

Д-р Цветеслава Гълъбова в свой пост във фейсбук гневно и с болка е посочила цялата мизерия – и духовна, и парична, в която е натикана страната ни.

НИКОГА В НАШАТА ИСТОРИЯ НЕ СМЕ ЖИВЕЛИ В ТАКАВА ГНУС И СМРАД!, възкликва д-р Гълъбова – от години последоветелен и яростен критик на управляващата мафиотска хунта – предишното правителство, далеч преди сега да се нароят новите „борци“ за свобода и справедливост.

Ето защо българските пенсионери ровят по кофите, затова хора умират по стълбите на болниците, затова сме първи по смъртност, коментира лекарката. Удоволствие им е на управляващите мутри да храчат в лицето ни, да мачкат народа, да се гаврят с него.

Д-р Гълъбова направо излиза от кожата си заради разкритието за криминалните трансплантации в правителствената болница „Лозенец“. Журналистът Сашо Диков неведнъж се е опитвал да надникне в далаверите й, показвал е как мине не мине и Борисов налива десетки милиони там, как шефът й д-р Спасов по странен начин е недосегаем каквито и далавери да изскочат за него, в това число и за фиктивните болни, които излови в свое разследване Миролюба Бенатова.

Такива не само трябва да бъдат съдени, но и да им се отнеме правото да практикуват лекарската професия завинаги, призовава д-р Гълъбова.

Не се съмнявайте, ако и този път на чудовищата грабители и унищожители на България им се се размине справедливият съд,

ако не им се конфискува имуществото,

в това число на балдъзите и любовниците им, ако не им се забрани със закон да се доближават до властта, с България е свършено!

Източник/ци: Д-р Цветеслава Гълъбова! Никога България не е живяла в такава ГНУС И СМРАД! – най-великият управленски успех на Бойко Борисов и армията му от крадливи негодници! | Тема 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!