Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Радев към САЩ: Вие ли ще ми обяснявате за корупция, къде бяхте цяла година?! Приветствам решимостта да подкрепите българското общество

Pyмeн Paдeв  paзби нa пyx и пpax Aмepиĸa!

Paдeв зa caнĸциитe cpeщy Πeeвcĸи и Бoжĸoв

Πpeзидeнтът Pyмeн Paдeв нe ocтaнa oчapoвaн oт caнĸциитe нa CAЩ cpeщy Дeлян Πeeвcĸи и Bacил Бoжĸoв нe зa дpyгo, a зaщoтo ги oпpeдeля ĸaтo зaĸъcнeли. Cпopeд нeгo e тpябвaлo oщe пpeди 1 гoдинa дa ce cлyчи нeщo пoдoбнo.

„Koгaтo aз гoвopex, няĸoи мълчaxa и ce cпoтaйвaxa. Ceгa e лecнo и бeзoпacнo дa ce гoвopи“, ĸoмeнтиpa тeмaтa гeн. Paдeв пред БНР.

Румен Радев попиля САЩ

Според президента обаче позицията на американците не изглежда особено чиста и докрай искрена, защото в черния им списък не са споменати Бойко Борисов и Иван Гешев. Само се споменава за лидер на актуална партия в България, който е бил също корумпиран. Подразбира се, че това е именно бившия премиер.

Румен Радев винаги е твърдял, че България трябва да спазва всички норми на НАТО и ЕС, но самият той неведнъж застана срещу тях. Преди дни се изказа изключително критично срещу американските войници, които се изгавриха с работници в производствен цех в Пловдивско.

Очевидно Радев е разочарован и огорчен от САЩ, тъй като Борисов не бе детрониран при протестите, а се изчака да минат парламентарните избори и да се види „накъде духа вятърът“. /paralel42.com/

Радев: Приветствам решимостта на правителството на САЩ да подкрепи българското общество

"Приветствам решимостта на правителството на САЩ да подкрепи българското общество в стремежа и усилията му за повече прозрачност и справедливост", заяви президентът Румен Радев.

"Санкциите са ясна диагноза за режима, който отгледа корупцията. Но това е само първата крачка. Няма кой отвън да разплете тази схема до край", каза още държавният глава, който наблюдава демонстрациите на способности на участниците в учението "Strike Back 21" на учебен полигон "Корен" край Хасково.

Приветствам решимостта на правителството на САЩ да подкрепи българското общество в стремежа и усилията му за повече прозрачност и справедливост, заяви още Радев.

Да, посочените са част от хората, които корумпират, но изцяло наша отговорност е да стигнем до край и да кажем кои са корумпираните, каза още държавният глава.

Източник/ци: Румен Радев попиля САЩ: Вие ли ще ми обяснявате за корупция, къде бяхте цяла година?!

Petel.bg - новини - Радев: Приветствам решимостта на правителството на САЩ да подкрепи българското общество

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!