Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Осман Октай: Доган може да нападне САЩ

Ахмед Доган е на кръстопът, какъвто вероятно не е имал в политическата си кариера.

Ахмед Доган има две възможности да спаси ДПС от Делян Пеевски след обвиненията на Финансовото министерство на САЩ и прилагането на санкцията „Магнитски“ - да нападне отново САЩ или да отстрани Рамадан Аталай, Хамид Хамид и Йордан Цонев от депутатските листи на предстоящите избори с мотива, че са опитали чрез Делян Пеевски да овладея партията. Това заяви за Faktor.bg бившата дясна ръка на Ахмед Доган Осман Октай.

„Делян Пеевски е изолиран и осветен като посредник на политико-олигархичната мафия. Той ще бъде похарчен както всички подобни посредници. В момента вървят процеси за търсене на нова секретарка на Ахмед Доган в ДПС. В момента се лансират модели на фалшиви патриоти като този на Кубрат Пулев, с който ще се направи опит да се въдвори моделът „Лукашенко“ от Беларус“, заяви той.

„Въпросът е дали ще се запази моделът на Ахмед Доган на политико-олигархичен и мафиотски процес. От „Кръглата маса“ две партии са значими за този модел. Чрез него се прикриха всички престъпления от 1944 г. от БКП насам“, добави Октай.  

Източник/ци: Petel.bg - новини - Осман Октай: Доган може да нападне САЩ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!