Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бисер след бисер! Илиана към Бойко: Беновска, г-н Борисов, да Ви оправя настроението, както казахте!

Илиана Беновска направи поредното си незабравимо интервю с Бойко Борисов, за да му оправи настроението. 

Илиана Беновска: Беновска, г-н Борисов, да Ви оправя настроението, както казахте! Разбийте митологемата, че купуването на самолети на хартия, на чертеж и изборът на Дани Митов като предложение за министър-председател, са били откуп или индулгенция пред американците да не Ви закачат?

Бойко Борисов: Да говориш, че Ф-16 блок 70 не е добър самолет ...

Илиана Беновска: Това не го говоря аз, говорят го Вашите противници!

Бойко Борисов: Вече ми омръзна от тези компромати! Никой не говори за политика, за икономика. Ето, България е една от малкото страни в ЕС без икономически дисбаланси, това се постига с огромни усилия. България е една от трите държави в ЕС, заедно с Дания и Щвеция, която е без нулев дефицит и България е готова да влезе в Шенген. Това са ми важните теми на мен. А какво казал някой си, Ицо Шпека от Коньовица или някой друг ми е все тая! Ф-16 блок 70 е най-добрият самолет в този клас и нашите пилоти ще карат такива самолети! Оттам нататък, пак казвам, ако е имало дори и малък нюанс, аз съм работил с много партньори, с много партньорски служби и с много от президентите на САЩ. Кажете ми някой друг в България да е бил 2 пъти в Белия дом. Ами тези хора не са ли знаели преди една година, ако е така, както нашите опоненти казват. Хайде да се държим малко по-сериозно.

   Дани Митов е мой избор и никой не ми го е наложил! Никой, никога по никакъв начин! И той, и Катя са мой избор. Това, че поддържаме прекрасни отношения с партньорските посолства, това е в наша полза, защото ние имаме непрекъснато работни срещи. Сега в събота, да, и транспортният министър ще ходи, но и Мария Габриел и Деница Желева също ще бъдат с дипломатите.

Илиана Беновска: И още един въпрос, ако позволите, всички са срещу Вас ...

Бойко Борисов: Кои всички?

Илиана Беновска: Радев, правителството, „мутри“ и всякакви новоизлюпили се партии.

Бойко Борисов: Аз не давам оценка на никой. Най-добрата оценка я дава българският народ. След като имаш с по няколкостотин хиляди разлика от втория, да не говорим за шестия. И ако има малко повече политическо уважение ще уважат поне резултатите, това, което толкова българи са направили. Ние прекрасни отношения и с ВМРО, и с НФСБ, и с „Воля“, и със СДС, и с „Гергьовден“. Те се събраха и направиха едно ОФ сега.

Илиана Беновска: Създават впечатления!

Бойко Борисов: То ще оттече! Няма нищо по-важно от търпението!

Илиана Беновска: А как ще коментирате новия играч на политическата сцена Жан Виденов, който си позволи на една пресконференция да Ви квалифицира като човек, който вече е към края си?

Бойко Борисов: Аз помня едно интервю с Мира Бенатова, когато ме изгони Румен Петков като главен секретар, тогава заглавието беше „Залезът на Борисов“. Благодаря! 

Мика Зайкова попиля Борисов: Много съм живяла, много съм видяла – този е откровен дебил!


Кадър Бойко Борисов ФБ и Илиана Беновска 

Източник/ци: Petel.bg - новини - Илиана към Бойко: Беновска, г-н Борисов, да Ви оправя настроението, както казахте!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!