Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Хаджигенов: Гешев е на поста, за да пази олигарсите. Лично бих го изхвърлил утре от резиденция "Бояна" – Министър Минеков: Малко са имената! На САЩ мога да им подскажа и едно прокурорско име

Николай Хаджигенов нападна яростно главния прокурор и направи сензационно предложение към премиера. Гешев си беше създал „държава в държавата“. Сега, когато Борисов освободи мястото, той реши, че ще напълни вакуума и трябва да се съпротивлява неистово на всички опити да бъдат разкрити престъпленията, които са извършени пряко с неговото участие. Това каза Николай Хаджигенов от „Изправи се! Мутри вън!“.

Според него идеята, че главният прокурор може да воюва не само с гражданите, но и с държавата, е интересна.

„Имам въпрос към служебния премиер Янев: „Главният прокурор все още живее в „Бояна“ 5 по разпореждане на Борисов не по решение на Министерски съвет. Резиденция „Бояна“ се управлява от МС, т.е. аз лично бих изгонил Гешев още утре сутринта“, заяви още по бТВ Хаджигенов.

Адвокатът смята, че хвърлянето на яйца и гражданският протест е изключително важен демократичен инструмент, който има своята полезност до един етап.

„Ако ставаше с хвърляне на яйца, досега да съм ги свалил всичките“, допълни Хаджигенов.

По думите му Гешев е на поста, за да пази олигарсите, през които минават парите, от които властта се облагодетелства, пише факти.бг.

Министър Минеков: Малко са имената! На САЩ мога да им подскажа и едно прокурорско име

Чудесно и очаквано, време беше! Малко са имената, мога да им подскажа още, дори и едно прокурорско име мога да им подскажа. Основният защитник на Пеевски и човекът, който днес председателства в действителност в загиващата партия ГЕРБ. Какъв е той и какво върши е ясно на всички зад Океана, аз имам и сведения, че е така. Говоря за господин Гешев. Той не е загадъчен за нашите партньори, не е очакван, той не е харесван, той им е напълно ясен - кой е и кого представлява.
Това коментира служебният министър на културата проф. Велислав Минеков коментира в „Алтернативата“. 

Припомняме, че вчера Министерството на финансите на САЩ санкционира Васил Божков, Делян Пеевски и Илко Желязков, заедно с 64 компании по закона „Магнитски“.

Източник/ци: Petel.bg - новини - Хаджигенов: Гешев е на поста, за да пази олигарсите. Лично бих го изхвърлил утре от резиденция "Бояна"

Министър Минеков: Малко са имената! На САЩ мога да им подскажа и едно прокурорско име

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!