Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Служебният премиер обсъди със САЩ санкциите срещу Божков, Пеевски и Желязков – Купил ли си е Борисов индулгенции от Херо Мустафа?

Служебният премиер на България Стефан Янев обсъди със САЩ санкциите срещу Васил Божков, Делян Пеевски и Илко Желязков.

Той проведе разговор по телефона с помощник държавния секретар по политическите въпроси в Държавния департамент Виктория Нюланд.

Нюланд информира българския премиер, че съгласно закона  "Магнитски" са в ход санкционни действия по отношение на трима български граждани и 64 юридически лица. Други трима души ще бъдат обект на по-ограничен санкционен режим. Мерките се прилагат в контекста на усилията за ефективна борба срещу корупцията в България.

Това е вторият случай, при който на български граждани се налага подобна мярка след Андон Миталов, съдия от Специализирания наказателен съд, санкциониран в началото на февруари 2020 г. за "сериозна корупция" от администрацията на президента Доналд Тръмп.

Купил ли си е Борисов индулгенции от Херо Мустафа?

АФЕРА: Кортежът на Бойко Борисов преди пет -шест минути влезе в резиденцията на американския посланик Херо Мустафа, където тя живее в Бояна, удостовериха моментално източници съгледвачи на АФЕРА на място.

Както е видно от разкритието на АФЕРА, и управляващи, и свалени от власт, търчат при … Херо Мустафа. Това е, което имаме като „управление“ на държавата, и като „опозиция“ – надупени пионки на американците.

Afera.bg

Източник/ци: Petel.bg - новини - Служебният премиер обсъди със САЩ санкциите срещу Божков, Пеевски и Желязков

АФЕРА.БГ | ЕДИНСТВЕНО В „АФЕРА“! БОЙКО БОРИСОВ В РЕЗИДЕНЦИЯТА НА ХЕРО МУСТАФА В БОЯНА! /СНИМКИ НА „АФЕРА“!/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!