Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЕРБ: Връщат други на власт ВМЕСТО НАС!

За нас не е важно да драматизираме ситуацията. Важно е да разкажем на българските граждани какво се случва. Свръхдраматизации не бива да има. Трябва да действаме политически зряло. Това каза пред Нова телевизия Даниел Митов от ГЕРБ, а ние се сещаме не само за вчерашния свръхдраматичен брифинг, но и за новата поредица от „срещи с младите герберчета“.

May be an image of one or more people and people standing
Това е кадър от брифинга на герб, Днес.
Какво Ви прави Впечатление
БЪЛГАРСКА ЛЕГИЯ АНТИМАФИЯ | Facebook

„Истината обаче е, че всяко нещо, което беше казано вчера, че това правителство е политическо тип „Орешарски“, а не експертно, си беше изнесено с факти. Вчера на пресконференция, и господин Биков, и господин Георгиев, и господин Гаджев посочиха имена и длъжности на хора, които са назначени в сегашния кабинет и как те са свързани с БСП. 2/3 от назначенията са червени, тоест на практика президентът върна БСП във властта, без те да са спечелили избори, а очевидно връща и модела „Орешарски“. БСП на малки партизански отряди превзема властта“, запя вече изтърканата песен той.

„В момента се извършва преврат в България, на това поне прилича. Чрез срещата с американския посланик този служебен кабинет иска да си прави пиари с подобни срещи“, зарева Митов, а ние си спомняме и как Херо Мустафа не слизаше от джипа на експремиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов:

.

На Митов му идвало в повече това с калинките, защото се уволнявали хора, които са професионалисти и са си вършили работата през годините.

„Подобно уволнение като това на Недялков е толкова скандално, колкото уволнението на шефа на ДАНС. Едно такова уволнение не може да оборва фактите, които изнесохме вчера. Това с калинките започва да ми идва в повече. Уволняват се професионалисти, които са си вършили работата през годините и които никой не е могъл да обвини в каквото и да било. Сега те се махат и едва ли не всички са калинки“, допълни той.  

Г-жа Цецка Цачева щяла да бъде по-добър президент от Румен Радев, изцепи се Дани Митов.  

Той изрази притесненията си, че подозренията за сценарий за оставане на служебното правителство по дълго време, може да се окажат и легитимни: „ЦИК изобщо ще могат ли да приложат гласуваното изборно законодателство? Това може да доведе до провал и касиране на изборите“, предупреди още той.

.

Източник/ци: ГЕРБ не драматизирали, действали „политически зряло“… да бе, да

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!