Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бандити на нашето време... Богомил Бонев: Колкото по-силно пищи Бойко Борисов, толкова по-добре се справя кабинетът

Чудовищните разкрития показват как Тиквата е превърнал държавата ни в ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА. Любима хватка на спец прокурорите за преследване на престъпници, иначе казано  – на конкурентите на ОПГ-то на Борисов. А ЦАЦАТА предвидливо сега се е потопил в дълбоки води и гък не казва

Който и министър от служебното правителство където и да пипне изскачат чудовищни разхищения и откровени кражби и грабежи. Българските граждани отдавна са наясно с това, но мащабите на разкритията в цифри просто са потресаващи – рядко се съобщава за милиони, все за милиарди става дума.

Не можехме като сегашните министри да ги докажем. Малкото читави журналисти се добираха до такава информация фрагментарно – по конкретна тема,

често след съдебни дела

срещу управляващите за отказа им да спазват Закона за достъп до обществена информация. Така се работеше с управляващата мафиотска хунта на Борисов и обкръжаващите го алчни хиени.

Нагли, ненаситни, некомпетентни и високомерни.

И този завършен идиот – Тиквата, продължава да твърди обратното, да ръси тъпоумия, да говори за извършван в момента преврат.

За неговия престъпен преврат – да превърне държавата в Организирана престъпна група, са му малко десет доживотни присъди. Да не говорим за начина, по който правеше за резил България по света.

Ако Борис е прав с хвалбите си за чутовните му постижения – защо България е най-бързо изчезващата нация в света, защо сме най-бедните в ЕС и въпреки европейските милиарди, не помръдваме и с милиметър от това място, защо сме първи по смъртност? Как може да се допусне това унижение – 67 на сто от РАБОТЕЩИТЕ в България да са бедни? Но у нас има още една степен на бедност – тотална мизерия за милиони хора. При това този прост мафиот е се задържа на власт най-дълго през последните години.

И дъртият комунист сам

се прави на уникална карикатура като се опитва всичките свои зулуми да ги стовари върху главата на червените. Ама откъде акъл у един прост мафиот?

Така че, хората знаеха. Сега само научават цифрите на мафиотската вакханалия по земите ни.

Кое е наред в тази държава? Кога Борисов се сети, че тук живеят хора? Когато чрез протестите разбра, че му пари под краката.

Колкото по-силно пищи Бойко Борисов, толкова по-добре се справя кабинетът, пише във фейсбук бившият министър на вътрешните работи Богомил Бонев. И добавя:

Това е аксиома на прехода.

Източник/ци: Богомил Бонев: Колкото по-силно пищи Бойко Борисов, толкова по-добре се справя кабинетът | Тема 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!