Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЗА ББР И ЗА ИЗРОДИТЕ, които изядоха цял един народ

Обикаляш всички банки и те гонят, като прокажен. Трябват ти пари за операция, а в държавата на мафията това най-често означава сигурна смърт. Междувременно си разпродал всичко, което имаш, за да поддържаш някакво лечение. Накрая ипотекираш и единственото си жилище при 11% лихва и си благодарен, че все пак си намерил начин да заминеш. Прибираш се след операцията, едва ходиш, държавата ти „дава“ 245лв. пенсия на месец, за да живееш. От тях – около 70 лв. ти трябват, за да ходиш веднъж в месеца до София на контролни прегледи, около 80 лв са ти доплащанията и лекарствата, които Касата не покрива и ти остават 95лв. Телефон, ток, вода – около 90 лв. Остават ти 5лв, или около 15 стотинки на ден за храна, дрехи, транспорт. Има моменти, в които съжаляваш, че си преборил болестта…

В същото време!

Същата държава „дава“ през ББР на Пеевски почти ПОЛОВИН МИЛИАРД при 2 % лихва, щото е нуждаещ се! И е ценен.

На Домусчиев, Вълка и шепа подобни келеши – стотици милиони! Банката, която уж трябва да подпомага малкия и среден бизнес, подпомага едрите и още по едри свине. С нашите пари. И затова за трансплантираните – 245 лв. пенсия за бавна смърт. Затова за болните, възрастните и нуждаещите се в държавата на мафията пари няма. Защо не дадохте за трансплантации и иновативни онкотерапии един милиард? Или на пенсионерите един милиард, а на Пеевски, Домусчиев и останалите наглеци по 50 лв. за Коледа?

Дори не можете да си представите какви изроди са ви управлявали. За тях вие не сте хора. Вие сте нещо, като „банка кръв“, с която те се хранят, дори не сте „матриал“. Нищо не сте за тях. Тяхното охолство и богатство „струва“ хиляди човешки животи. Защото мафията и корупцията убиват.

Толкова за ББР. Тази банка е просто демонстрация на тяхната алчност, наглост и превъзходство. Раздаваха си милиарди и дори парадираха с това, а посланието е – „ние сме господарите и си правим каквото искаме, а вие сме робите и работете за нас, или мрете“.

Ще плащате за всичко. БОЕЦ водим тази битка и никога не се отказваме.
#БОЕЦ

Източник/ци: ЗА ББР И ЗА ИЗРОДИТЕ , които изядоха цял един народ – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!